Vierailija

Atlantica Aegean Park -hotelli, RodosErään keskustelupalstan viestiketju antoi varsin ankean kuvan tästä juuri avatusta hotellista. All Inclusive ateriat syödään ulkona, ruoat ovat kylmiä jo tiskistä otettaessa ja allasvesi on sopivaa vain avantouimareille. Mikä on tämänhetkinen tilanne hotellissa? Saako edes lämmintä ruokaa?

Kommentit (6)

Valitettavasti hotellilla oli hieman käynnistysvaikeuksia. Epäkohtiin on tartuttu ja niistä on jo onneksi päästy yli. Ateriat syödään ulkona mutta kohteen mukaan ulkoilmaravintolan ruokavuokien alla on kaikissa lämmittimet. Joskus varsinkin lasten tulee jätettyä kansi laittamatta paikalleen jolloin ruoka on välillä jäähtynyt mutta hotelli on kiinnittänyt enemmän huomiota tähän asiaan. Välimeren kohteissa ei yleensä ole lämmitettyjä altaita kuten ei tässäkään hotellissa mutta mitä pidemmälle kausi etenee ja ilmat lämpenevät myös altaiden vesi lämpenee. Hotelli on täysin valmis ja toivottaa kaikki asiakkaat tervetulleiksi.Olimme hotellissa toukokuun alussa ja aivan mahtava loma. Hotelli on uusi ja hieno! Me saimme syödä sisätiloissa koko ajan ja viihdyimme mainiosti. Paras oli ulkoporeals omalla parvekkeella ja Bamse & kumppanit jatkuvasti esillä. Suosittelen lapsiperheille ;)

Hei, minkälainen huoneisto teillä oli? Olemme varanneet 33 neliön perhehuoneen päärakennuksesta. Olen kiinnostunut siitä onkohan siinäkin jacuzzi parvekkeella?

Sehän näkyy teidän tilauksessa koska siitä meni muistaakseni 28eur/hlö lisämaksua. Niitä on vain 5kpl eli ei automaattisesti kaikissa huoneissa päärakennuksessa.

Vuonna 2011 toukokuun lopussa Aegean Park oli mitä parhaimmassa kuosissa. Paras All Inclusive -matka ikinä. Jotain kertoo se, että matkan ja hotellin ainoa huono puoli oli yksi huonosti käyttäytyvä ruotsalainen viikari. Siis aivan parasta! Tänne uudestaan.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat