Vierailija

Enpä ole ennen lapsia matkustaessa kiinnittänyt huomiota tähänkään asiaan.. :-) Onko hotelleissa yleensä potta saatavilla? Esikoisemme kun muussa tapauksessa panttaa varmaan koko viikon.. Olemme menossa Mallorcan Alcudiaan Solecito-hotelliin. Vai kannattaako ottaa kotoa mukaan tai ostaa sieltä parilla eurolla supermarketista..?

Kommentit (4)

Joissakin hoteleissa on, joissakin ei.Niin Suomessa kuin maailmallakin. Kannattaa ottaa oma potta mukaan, koska sitä pottaa ei välttämättä ihan heti ekasta lähikaupasta löydy.Itse viimeksi ajattelin ostaa pöntön pienennin renkaan Dubaista, mutta sitä haluamaani mallia ei sitten ollutkaan enää siinä kaupassa mistä olin sen viime reissulla ostanut. Onneksi lapsi osasi tehdä pönttöön kun aikuinen piti kiinni, joten isoa ongelmaa ei siitä tullut että rengas saatiin vasta 5. lomapäivänä.

myös finnmatkojen hotelleista. Olemme olleet parilla finnmatkojen ja muutamalla tjareborgin matkalla. Joissa olemme valinneet huoneiston sen varustelutason mukaan. Alla linkit ja selosteethttp://www.finnmatkat.fi/Lomavalikoima/Perhelomat/Perheen-pienimmille

http://www.tjareborg.fi/dynamic/dynamicTextSunwing.aspx?&categoryid=16&D...Tjareborgilla on happy baby huoneistoja:

Happy Baby

Yksiöt ja kaksiot on suunniteltu pikku lasten kanssa matkustaville ja majoitustilat ovat neljälle. Huoneistot ovat maan tasalla ja niissä on kaikki lapsiperheille tarpeelliset varusteet: lasten sänky, mikroaaltouuni, kevytrattaat, syöttötuoli, babysitter-istuin, potta, jakkara, liukuestematto, hoitopöytä/pehmuste, aurinko-varjo, lasten aterimet jne. Huoneistossa on varusteet yhdelle alle 2-vuotiaalle, joten jos mukana on useampia alle 2-vuotiaita, heille täytyy ostaa oma Bambino-paketti. Siivous ja astioiden pesu päivittäin; valitse itse siivousaika klo 8.30-16.30.Hei,potat löytyy osasta hotelleja. Tässä kyseisessä Solecito-hotellissa pottaa ei kuitenkaan ole saatavilla. Mikäli matkatavaroihinne mahtuu, suosittelen että otat potan kotoa mukaan. Paikan päällä niitä voi löytää apteekista, mutta saatavuus voi olla rajallista.Mikäli olet valinnut varauksellesi maksuttoman Guide Online -palvelumme, saat ennen matkalle lähtöäsi sähköpostiviestin, jossa on hyödyllistä tietoa ja lomavinkkejä. Tätä palvelua voit myös hyödyntää jos sinulla on etukäteen kohdetta tai hotellia askarruttavia asioista. Voit lähettää kysymyksesi sähköpostilla ja oppaamme lomakohteesta vastaavat vuorokauden kuluessa.

Ap:n täytyi tulla vielä kommentoimaan näin matkan jälkeen - olisi tosiaan kannattanut ottaa oma potta mukaan, sillä hotelli ei tosiaan enää tarjoa pottia (kuulemma pöllitään/sotketaan), eikä potan ostaminen ollutkaan niin helppoa kuin olisi voinut kuvitella. Mallorcalla kun ei ole Prisman tapaisia kauppoja, vaan ns. supermarketit (Eroski, Mercadona) on sellaisia S-Marketin tapaisia ruokakauppoja. Paikallisten vinkkien perusteella löysimme potan (9€) Alcudian vanhan kaupungin lastentarvikeliikkeestä, tosin seuraavana päivänä huomasimme, että niitä olisi tosiaan myyty halvemmalla apteekissa, ehkä myös Port de Alcudiassa..Muuten hotelli (kuten myös matkakohde) oli lapsiystävällinen, selvästi kaikille 'vaunuperheille' ja pyörätuolin kanssa kulkeville oli varattu parhaat terassilliset huoneet altaan ääreltä. Saimme myös etukäteen pyytämämme kaksi matkasänkyä ja syöttötuolia ilman lisämaksua (olimme omatoimimatkalla). Hotellin pihalla oli altaan lisäksi varjoisa leikkipaikka (keinut & liukumäki) lapsille. Ei mikään luksushotelli, mutta siisti, ystävällinen henkilökunta ja hinta-laatu-suhde kyllä kohdallaan.Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat