Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Lapseni ei saa lapsialennusta?Miksi esitteiden, mainosten, nettisivujen hinnastojen jne lupailuista huolimatta 6-v. lapseni ei saa lapsialennusta?Miniperheemme matkustaisi mielellään, mutta yksinhuoltaja + lapsi laskutetaan 2 aikuisena. Miksi? Ovatko lapsialenuukset tarkoitettuja vain 2 vanhemman ydinperheille?En itse valinnut leskeyttäni eikä lapseni orpouttaan.

Kommentit (8)

Näinhän se on: lapsialennus annetaan vain kahden vanhemman perheille. Finnmatkoilla tosin oli ainakin jokunen vuosi sitten tarjolla lapsialennusta myös yhden aikuisen (määriteltiin tuolloin kummiksi, tädiksi tms., mutta ei kait se yksinhuoltajakaan poissulkenut) kanssa matkustavalle lapselle, mutta hotellit olivat tuossa tarjouksessa niin hintavia, että halvemmaksi kuitenkin oli niellä karvas kalkki ja maksaa yhden vanhemman tuloista kaksi "aikuista" ja vielä pari tenavaa päälle.

kaikilla suurimmilla matkanjärjestäjillä on tarjouksia jolloin yksi aikuinen+yksi lapsi pääsee normaalihinnoin (aikuinen aikuisen hinnalla ja lapsi lapsihinnalla) lomalle.Teidän kannattaa ehdottomasti ottaa tälläisiä tarjouksia ja matkaustaa tarjousten ajankohtana

En ole koskaan löytänyt tarjousta, jossa lapseni olisi päässyt lapsihinnalla hotelliin kanssani. Kerran olen päässyt motelliin yhden hengen huoneeseen yhden hengen hinnalla ja lapsestani, tuolloin noin 7v nukkui kanssani samassa yhden hengen vuoteessa. Maksoin hänestä pienen aamiaismaksun.Valmismatkoista on joskus saanut pienen alennuksen, mutta ei samaa luokkaa kuin esim 2 aikuista + 2 lasta saa.Lento- , laiva- ja junamatkoista lapsi saa alennusta.

Niinpä, yhdestä aikuisen pussista täälläkin maksetaan 4 hengen kulut. Toisonaan hyvinkin pitkin hampain. Mutta ymmärrän kyllä toisaalta matkanjärjestäjiäkin - jos kahden vuoteen huoneeseen majoittuu vain 1 ja risat (sanotaanko vaikka 1,5), niin onhan se selkeä tulonmenetys. Jos tosiaan olisi 1 hengen huoneita, joihin voisi majoittua lisävuoteella, niin se olis jo eri juttu.

Vatvomista on, jos viestejä alkaa olla paristakymmenestä pariin sataan.Tämä aloitus ei ehkä kosketa kovin montaa lapsiperhettä, vaikka relevantti onkin. Mielellään otan kokemuksia vastaan, vaikka ns. vanha aloitus onkin.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat