Vierailija

Pitääkö 1 vuotiaalle ottaa Suomesta purkkiruoka mukaan Thaimaan Hua Hiniin vai saako sieltä kelvollista purkkiruokaa , entä vesi ??

Kommentit (2)

Itse ottaisin omia purkkiruokia matkaan mukaan, sillä paikallisten lastenruokien koostumus on erilainen kuin Suomessa myynnissä olevissa valmisruoissa. Esim. puurohiutaleita ei varmaankaan thaimaalaisesta supermarketista löydy...

Juomaksi suosittelemme pullotettua vettä.

Eiköhän ne Hua Hinin lapsetkin jollakin ruoalla elä? Kaipa sitä suomalainen lapsikin samalla ruoalla ainakin yhden loman pärjää?

Meillä on lapset syöneet alle vuoden ikäisinäkin sitä ruokaa, mitä kussakin lomakohteessa on ollut tarjolla. Ei tietenkään ole samanlaista kuin kotiruoka, mutta ovat todella hyvin oppineet monenlaisiin makuihin.

Bakteerikannat ovat erilaisia, jote olemme aina varmistuneet siitä, että vesi on pullotettua ja ruoka hyvin kuumennettua. Eikä ole milloinkaan ollut ongelmia, kolmen lapsen ja vuosien saatossa yli 30 lomakohteen kanssa.

Lapsilla ei ole ennakkoluuloja vieraisiin purkkiruokiin. Mikäli vanhemmat syövät reippaasti eksoottisia ruokia, lapset matkivat perässä. Tai päin vastoin.

Nyt kun teillä on mahdollisuus, niin antakaa ihmeesä lasten tutustua uusiin makuihin. Se on oikeasti yksi matkailun kohokohtia meille aikuisillekin :)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat