Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Haluaisimme matkustaa Kreikkaan toukokuussa, silloin 2,5 v ja matkan aikana 4v täyttävien lasten kanssa. Lähtisimme omatoimimatkalle ja haluaisimme asua jossain pienessä esim. perheen ylläpitämässä hotellissa. Mitä Kreikan kohteita suosittelisitte?

Kommentit (6)

Mukavia pieniä perhehotelli vaihtoehtoja löytyy Samokselta. Pythagorionissa suosittelen esim. huoneistohotelli Penelopea. Kreeta on myös monipuolinen iso lomasaari. Saarelta löytyy useampia lomakohteita. Esim Agia Marinassa löytyy pieniä perhehotelli vaihtoehtoja.

on sitten aika pieni paikka.uimaranta ei ole kovin kaksinen.eikä nähtävää ole paljoa ,paitsi ne linnanrauniot.pääseehän sieltä toki vaiks bussilla kätevästi pääkaupunki samokseen

Olimme viime kesänä Kreikan Kefaloniassa. Lapset 2v,8v ja 10v. Paikka oli hyvin pieni ja rauhallinen. Rannat olivat matalia. Ihmiset ystävällisiä, turistit pääsäästöisesti englantilaisia. Itse paljon matkustelleena pidin paikkaa hyvin lapsiystävällisenä rauhallisuuden ja ns pienuuden takia. Ei turistirysä.

Olemme lähdössä 3 -ja 6-vuotiaiden lasten kanssa Samokselle Votsalakiaan toukokuussa. Hotelli on Penelope. Onko kenelläkään kokemusta ko. paikasta? Millaiset rannat siellä on, miten lapset ovat viihtyneet?

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat