Vierailija

Varasin matkan Finnmatkoilta. Huomasin, että vain lisämaksusta pystyy varaamaan istumapaikat lentokoneesta. Meitä on lähdössä nelihenkinen perhe. Jos emme halua maksaa lisämaksua istumapaikoista, onko mahdollista että joudumme koko perhe istumaan eripaikoissa? Tai jos kaikki vierekkäiset istumapaikat on varattu, koska ostimme äkkilähdön.

Kommentit (3)

Yleensä paikat määräytyy vasta lähtöselvityksessä ellei ole varanut etukäteen jotain leveämpää paikkaa, esimerkiksi varauloskäynnin kohdalta jossa on jalkatilaa reilusti enemmän. Sillä ei ole merkitystä onko se äkkilähtö vaiko ei. Aina pyritään siihen, että perhe istuu lähellä toisia, mutta joskus se ei ole mahdollista. Harvemmin saa itse valita paikan koneesta, tämä käytäntö on yleensä vain silloin kun on vähän matkustajia.

Nykyisin minkä tahansa paikan voi ostaa etukäteen. Jos todella moni on ostanut paikkansa etukäteen on mahdollista että teille ei riitä vierekkäisiä paikkoja. Paljon matkustaneena, voin kuitenkin sanoa että aina on saatu kolmepaikkaa viereikkäin ja yksi käytävän toiselta puolelta tai takaa, vaikka ei ollakaan etukäteen paikkoja varattu. Eli en usko että niin moni olisi paikkansa varannut että ette pääsii vierekkäin. Toki se pieni teoreettinen mahdollisuus on olemassa.

Matkavarauksessa olevat henkilöt saavat yleensä vierekkäiset tai lähekkäiset paikat koneessa ilman lisämaksuakin. viimeksi matkustimme äkkilähdöllä, varasimme matkai kuusi päivää aikaisemmin ja paikat oli vierekkäiset.kymmeniä kertoja lomalennolla ja aina vierekkäiset paikat.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat