Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Hei! Onko kokemuksia, kuinka tarkasti vahtivat tuota 10 vuoden ikärajaa vesiliukumäessä? Meillä on 8,5 vuotias 130 cm pitkä vesipeto, joka rakastaa yli kaiken vesiliukumäkiä ja on uinut 3 vuotiaasta asti. Pettymys tulee olemaan valtava, jos ei mäkeen pääsekään. Jollain palstalla näin kirjoituksen, jossa kehotettiin vaan sanomaan, että lapsi on 10 vuotias, tarkastavatko jostain? Mitetimme loman varaamista ja tuo on meidän tapauksessamme ehkä hotellin valintaan eniten vaikuttava tekijä!

Kommentit (3)

Moi, en voi kuin arvailla, mutta Egyptissä ja Hurghadassa aikaisemmin asuneena sanoisin, kannattaa verrata poikanne pituutta tavallisiin kymmenvuotiaisiin ja huomioida, että egyptiläiset lapset ovat vähän suomalaisia pienempiä. Voihan heille aina sanoa että lapsi on kymmenen, mikäli mitään pituusrajaa ei ole. Kyse voi olla myös turvallisuuskysymyksestä, mikä on vanhemman todella tarpeen ottaa huomioon. En usko että kukaan mitään tarkastaa, egyptiläiset itse yrittäisivät vaikka sujauttaa parikymmentä puntaa siinä vaiheessa hankalaksi äityvälle työntekijälle vaivihkaa kämmeneen, mutta asettaisin itse turvallisuuden ensin ja tietysti vakuutukset kuntoon. Sikäläiset lapset eivät välttämättä ole taitavia uijia, joten yhtiö on saattanut määritellä vaan jonkinlaisen "turvaiän" ettei kukaan jälkikäteen pääse valittamaan. Egyptiläiset ylipäätään rakastavat lapsia, lapsenne viihtyy varmasti missä tahansa Hurghadan rantapaikassa. Turvallista matkaa!

Finnmatkat
Seuraa 
Liittynyt24.5.2010

Hei!

Tuolla Aquamarine-hotellissa ei ole ikärajoja vesiliukumäkiin, vaan ainoastaan pituusrajoitus joka on 120 cm. Eli siellä myös 8,5 vuotiaanne hyvin pärjää. Jungle Aqua Park -hotellin vesipuistossa suurimpiin liukuihin oli 10 vuoden ikäraja.

Sanna, Finnmatkat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat