Vierailija

Olemme katselemassa hotellia syyskuun alun Kreikan matkalle. Olen yrittänyt kuvista katsella, mistä löytyisi ihan matala lätäkköallas, kun mukana on 1,5 vuotias lapsi.

Osaatko sanoa joitakin hotelleja, joissa sellainen olisi? Onko esim. Blue Star Isidassa Agia Marinassa sellainen?

Matkaa katsellaan nimenomaan Rodokselta tai Kreetalta.

Toinen toive olisi, että ainakin aamupalan saisi hotellista. Isidassa ei ollut mitään mainintaa siitä. Onkohan siellä mahdollista ostaa aamupalaa paikanpäältä?

Kommentit (4)

Hei!Blue Star Isidassakin on pieni aivan matala allas. Siitä näkyy kuvakin sivuillamme, Isidan kuva nro 4 (se pienempi osa siitä altaasta). Isidaan ei ole myynnissä aamiaista, hotellissa on vain snack-baari tyyppinen ravintola.Tässä kaksi muuta vaihtoehtoa, joista löytyy matala allas pienille lapsille. Näistä tämä Rodoksen vaihtoehto on All Inclusive, ja Kreetan vaihtoehdossa voi ostaa aamiaisen, puolihoidon tai All Inclusiven.http://www.finnmatkat.fi/lomakohde/kreikka/rodos/kolymbia/blue-village-a...?sekähttp://www.finnmatkat.fi/lomakohde/kreikka/rodos/kolymbia/blue-village-a...?Mukavaa lomansuunnittelua!

Tosin alla olevat linkit oli yhteen samaan hotelliin molemmat ;) Ja Aegean Parkiin ei nyt "tietystä syystä" haluta mennä.Mutta, mitähän hotellia olisit siis Kreetalla suositellut, mistä mainitsit?Voisko ajatella, että nämä ihan matalat kahluualtaat merkittäisiin hotellien tietoihin netissä ja kuvastoissa?

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat