Vierailija

Miten reagoisitte jos huomaisitte koneen sivuhistoriasta miehen vierailleen treffisivustoilla. Kovasti oli katsellut kotikaupungin tyttöjä=(

Kommentit (6)

Höh, no sehän vaan ettii uutta lennosta kun ei uskalla ensin jättää sua ja alkaa sitten vasta metsästämään. Helppo tapa lähteä suhteesta joka ei innosta enää.

ihan vaan katsomassa että mitä siellä nykyään on (kävin nettitreffeillä joskus 10v sitten ja halusin nähdä vieläkö touhu on samanlaista).Ei sellaisella sivustolla käyminen välttämättä mitään tarkoita, en minäkään ikinä vastaisi mihinkään, kunhan tapoin aikaa.Ap:n mies on pettänyt joten häntä en kyllä uskoisi. Minulla on aina puhtaat jauhoset pussissa.

ja kysy missä mennään.Ei ole kaikki ihan ok teidän suhteessa. Helpompi nyt selvitellä kun sitten jos joku toinen nainen jo kuvioissa. Kylmästi pistä mies valinnan eteen: joko panostaa nykyiseen suhteeseen tai reilusti sitten lähtee ja jättää.

Kylmää mutta totta.

Unohdin kertoa että on pettänyt muutaman kerran. Nyt sanoi kun kysyi, että halusi vain tutustua sivustoon, eikä tarkoittanut sillä muuta.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat