Vierailija

Suunnittelemme matkaa hiihtolomalla Egyptiin Sharm el Sheikhiin kahden lapsen kanssa. Tripadvisorin kommenttien mukaan joissain Sharm el Sheikin hotelleissa (myös hyvissä 4 tähden hotelleissa) todella moni valitti saaneen vatsapöpön. Muutaman hotellin kohdalla taas juuri kukaan ei valittanut vatsaongelmia, vaikka ehkä jotain muuta valittivatkin. Miten on, saako Egyptissä helposti vatsapöpön??

Entä onko Sharm el Sheikissä yleensä miten lämmin helmikuussa? Korkein keskilämpötila on jonkin tilanton mukaan 23 c, joka ei ole kovin paljon. Tarkeneeko siellä uida ollenkaan ja olla shortseilla, entä ovatko illat kylmiä??

Terv Auringonrakastaja

Kommentit (3)

Finnmatkat
Seuraa 
Liittynyt24.5.2010

Hei, bakteerikanta Egyptissä on erilainen kuin mihin olemme tottuneet. Maitohappobakteereja olisi hyvä syödä jo ennen matkaa ja jos "pöpö" iskee niin kannatttaa välittömästi kääntyä kohteessa lääkärin puoleen. Käsihygienian kanssa kannattaa olla tarkkana. Huolehtikaa myös että matkavakuutukset ovat kunnossa. http://www.finnmatkat.fi/35940/16866/37241/Matka-asiakirjat-ja-vakuutuks...Helmikuussa päivälämpötila on noin 22 astetta (varjossa), yölämpötila 11 astetta ja merivesi 20 astetta. Yölämpötila laskee alhaiseksi, sillä ympäröivä aavikko ei sido lämpöä. Päivällä kun aurinko paistaa niin altaalla tarkenee oikein hyvin. Iltaa varten olisi hyvä varata myös jotain lämpöisempää vaatetta mukaan. Hotellia valittaessa huomioikaa että ilmastointilaite toimii myös lämmittimenä ja että hotellissa on lämittetty allas .

Tässä vielä linkki Sharm el Sheikin sivuille:

http://www.finnmatkat.fi/lomakohde/egypti/sharm-el-sheikhin-rannikko/?se... .

Jaana/Finnmatkat

Lainaus:

Suunnittelemme matkaa hiihtolomalla Egyptiin Sharm el Sheikhiin kahden lapsen kanssa.
Ihmettelen miksi kukaan haluaa matkustaa muslimimaahan jossa myydyimmät kirjat käsittelee natsismia ja antisemitismiä ja jossa sorretaan vähemmistöjä esim. kopteja heidän uskonnon takia?Ja ääri-islamilaiset räjäyttelevät aina silloin tällöin pommeja maassa...http://wwnet.fi/users/veijone/israel041012.htmhttp://www.aamulehti.fi/uutiset/ulkomaat/187882.shtml

Itse matkustimme Sharm el Sheikhiin alkuvuodesta, tammi-helmikuun vaihteessa. 2.2. oltiin takasin ja 2 viikkoa oltiin reissussa.Ilmat oli pääsääntösesti aurinkoista ja lämmintä, ihan tämmöselle suomalaiselle semmonen lämpimän kesäsään tuntonen. Auringossa palaa sit tosi herkästi jos on yhtään palavaa tyyppiä (kuten itse)ja vaik ei suomessa palaisikaan ,niin siellä saattaa yllättäen kärähtää (kuten kihlattuni). Rasvaa kannattaa käyttää.Illalla viilenee, mutta kun lisää villatakin niin tarkenee, ei tarvii kuitenkaan toppa-asusteita.=)

Pari päivää oli pilvistä kahessa viikossa ja sadetta yhtenä tai kahtena päivänä, mutta tosi vähän.Ei haitannut se sade.Vatsapöpön itse sairastin, siihen meni melkein koko toinen lomaviikko.Sen saa jos saa, hyvällä hygienialla jne.voi välttää vähän mutta jos saat sen ruuasta niin et välttämättä voi välttää. Maitohappoja syöntiin vaan (itellä ei ollu) ja paikan päälle kun menet niin hae apteekista valmiiksi streptoquin-valmistetta, paikalliseen ripuliin.Jos sen pöpön saat, lääkkeet on valmiina eikä tarvitse kärsiä hetkeäkään liian kauan, kuten itsellä kävi kun ei tiennyt ettei suomalaiset lääkkeet toimi niihin pöpöihin. Jotkut ottavat paikallista streptoquinia yhden tabletin päivittäin ennaltaehkäisten pöpön tarttumista, tästä en tiedä toimiiko.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat