Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Hei! Olemme lähdössä viikon reissuun Amsterdamiin 8 kk kasvissyöjävauvamme kanssa, jolla muutamia ruoka-allergioita. Mietin Amsterdamin vauvanruoka tarjontaa, onko kaupoissa joitain samoja ruokamerkkejä kuin Suomessa? Onko jossain tietyssä isossa kauppakeskuksessa parempi valikoima? Entä mistä löytäisimme jonkun kivan sisäleikkipaikan vauvalle?

Kommentit (2)

Finnmatkat
Seuraa 
Liittynyt24.5.2010

Hei,

Finnmatkat ei tee matkoja Amsterdamiin juuri nyt joten en osaa vastata kysymykseesi tarkalleen.

En kuitenkaan luottaisi paikalliseen vauvan ruokatarjontaan teidän tapauksessa kun vauvalla on ruoka-allergioita. Uskon vauvanruokaa löytyvän mutta suosittelen lukemaan sisällysluettelon tarkkaan.Tiina/Finnmatkat asiakaspalvelu

Hei! Amsterdamissa ruokakauppakulttuuri on hieman erilaista kuin Suomessa. Esim. suurissa tavarataloissa ei ole ruokaa myynnissä. Albert Heijn- nimisiä kauppoja löytyy muutamista paikoista ja niissä myydään ruokaa.Olimme elokuussa vuoden ikäisen lapsen kanssa liikenteessä. Lastenruokavalikoima on suppeampi kuin Suomessa. Esimerkiksi vellejä ei myydä laisinkaan. Pakkaisin siis melko runsaasti omia ruokia matkaan varsinkin, jos lapsella on rajoitteita, mitä ruokaa voi syödä.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat