Vierailija

hei ! :)

olemme lähdössä egyptiin, sharm el sheikhiin, tietäisittekö mitään sen nimisestä retkestä kuin delfiinisafari ja snorklausretki ? mikä on sen hinta lapsilta ja aikuisilta ? ajammeko me jollakin laivalla keskelle merta ja sitten siitä uimaan ja snorklaamaan..? miten se voisi olla mahdollista jos on 7 ja 13 vuotiaat lapset mukana, sillä eiväthän he pysy vedenpinnan päällä pitkään ja kun ei ole pohjaakaan jalkojen alla.. :olapset kovasti tahtoisivat lähteä sille retkelle, mutta en tiedä onnistuuko se.. heistä olisi kiva nähdä vedenalaista elämää mm. delfiinejä ja värikkäitä kaloja sekä koralleja :)

Kommentit (4)

me olimme viime marraskuussa Hurghadassa.Meidän matkaseurassa oli yteensä 7 aikuista ja 6 lasta (iät 3kk-12 v),vuokrattiin beachilta botskiretki privana ja lähtö oli seuraavana aamuna 9.30.Maksoi muistaakseni aikuiselta jotain 60 euroa/nassu/aikuinen ja lapset puolet siitä. Laivamiehistö koostui paikallisista miehistä,heitä oli matkalla mukana 3 tai 4 kpl.Laiva pysähtyi snorkalusta varten about tunnin ajelun jälkeen.Laivalta löytyi maskit,liivit ja kellukkeet,mutta ne eivät ole sikahintaisia,jos ostaa sieltä etukäteen mukaan.Meillä oli omat maskit.yksi aikuinen/per lapsi veteen ja vanhemmilla lapsilla (8 v tyttö ja 12 v poika) pärjäsi iskä heidän kans kaksisten vedessä ja äiti otti kannella aurinkoa.

Finnmatkat
Seuraa 
Liittynyt24.5.2010

Hei!Finnmatkoilla retki toteutetaan yhteistyössä pohjoismaisen Colona Divers -sukellusyrityksen kanssa. Retkellä snorklataan veneestä käsin avomerellä, eli uimataitoa täytyy olla, jotta voi snorklata.Snorkkelin, maskin ja räpylöiden lainaus sisältyy retken hintaan. Märkäpuvun voi vuokrata noin 4 euron lisämaksusta.

Lisätietoa retkestä löytyy:

http://www.finnmatkat.fi/retket/egypti/hurghadan-rannikko/delfiinisafari...Jos uimataito ei vielä riitä, suosittelen Seascope-lasipohjavene-retkeä:

http://www.finnmatkat.fi/retket/egypti/hurghadan-rannikko/seascope-lasip...Terveisin, Finnmatkat asiakaspalvelu Mari

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat