Vierailija

Katsoinkin jo tuota aikasempaa ketjua Egypti joulukuussa mutta olisin esittänyt vielä kysymyksiä.Kaipaisimme lomakohdetta, johon ei ole liian pitkää lentoa ja kyseessä saisi olla ihan totaalinen "akkujen lataus" -loma eli mitään ihmeellistä aktiviteettiä emme kaipaa.Snorklaus on erittäin mieluista ja ymmärtääkseni Egyptissä on siihen hyvät mahdollisuudet.Katsoin hotellianne Resta Grand Resort. Vaikutti hyvältä all inclusiveineen päivineen.Pääseekä tuonne Port Ghalibiin vaivattomasti? Onko esim. hotellin järjestämää kuljetusta? Ymmärsinkö oikein, että hotellin omalla rannalla on snorklattavaa? Sitten tuo lämpötila 22 astetta...vastannee kuitenkin käytännössä lämpimämpää kuin Suomen 22 astetta? Kuinka iso osa altaasta on lämmitetty? Minkä kokoisia huoneet ovat? Sopisiko tämä hotelli tähän meidän tarpeeseen löhötä ja rentoutua?

Kommentit (2)

Finnmatkat
Seuraa 
Liittynyt24.5.2010

Hei!Resta Grand Resort on oiva löhöilylomailuun, varsinkin kun hintaan sisältyy all inclusive!

Kannattaa kuitenkin huomioida, että ainakin vielä tällä hetkellä lähialueen rakennustyöt saattavat aiheuttaa häiriötä. Hotellilla on oma ranta ja Port Ghalib on vain n. 9 km päässä. Sinne pääsee helpoiten taksilla.

Kahden hengen huoneet ovat yhteensä 46m2.Snorklausmahdollisuudet ovat Egyptissä erittäin hyvät ja myös hotellin omalla rannalla pääsee snorklaamaan. Parhaiten vedenalaisen maailman pääsee kokemaan kuitenkin veneretkillä.Ilmasto on tuolloin joulu-tammikuussa Egyptissä hieman normaalia viileämpää, joten kannattaa varata iltoja varten pitkähihaisia paitoja ja housuja.Toinen vaihtoehto löhöilylomalle voisi olla Kap Verde, jossa myöskin on upeat rannat ja miellyttävä ilmasto. Erityisesti Riu -hotelleja voin suositella lämpimästi.

Syysterveisin,Finnmatkat Asiakaspalvelu/Saana

ympärivuorokauden ole kamalaa pauketta.Huoneet ovat loisteliaan kokoiset :)Käynpäs vielä katsomassa tuon Kap Verden ja sen lähtöpäivät; on ratkaisevaa.Kiitos nopeasta vastauksesta ja tiedoista!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat