Vierailija

Hei!Lähdössä Egyptiin marraskuulla viisilapsinen perhe - vanhin 9v ja nuorin 7 kk. Vatsataudista on suurin pelko. Tiedämme hygienia- ja ruokasuositukset ja maitohappobakeerit otetaan mukaan. Mutta miten toimia konkreettisesti, JOS tauti yllättää varsinkin lapset?

Kokemuksia muilta vastaavassa tilanteessa?

Ja hei, ei aiota perua matkaa :)

Kommentit (1)

Finnmatkat
Seuraa 
Liittynyt24.5.2010

Hei!Egyptin bakteerikanta poikkeaa siitä, mihin me olemme tottuneet. Sen vuoksi ohimenevät vatsavaivat ovat tavallisia. Vatsasairauksien riskiä voi itse vähentää pesemällä kädet ennen ruokailua sekä välttämällä hanavettä sekä jääpaloja.

Myös huolellisella nesteytyksellä, niin aikuisten kuin lastenkin, ja varsinkin pullotetun veden juomisesta on huolehdittava kunnolla, koska monesti vatsatauti voi johtua myös nestehukasta.Rahat ovat myös erittäin todennäköinen tartuntojen lähde. Pese aina kädet sen jälkeen, kun olet käsitellyt rahoja, äläkä anna lasten käsitellä rahoja ollenkaan.Turistialueiden ulkopuolella myös kannattaa olla myös varovainen kuorittujen hedelmien, kylmien kastikkeiden, kermaleivonnaisten ja jäätelön kanssa.Jos vatsatauti iskee, suosittelen olemaan heti yhteydessä lääkäriin tai oppaisiin/Guide online palveluun tai hotellin vastaanottoon, jotta saatte lääkäriltä tautiin oikeanlaisen hoidon, ja saadaan tauti hoidettua pois heti, jottei matkapäiviä mene sairasteluun.Ystävällisin terveisin,

Mari Finnmatkat asiakaspalvelu

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat