Vierailija

Hei,

onko kukaan käynyt kyseisessä hotelissa Rodoksella? Olisi mukava kuulla kokemuksia. Ollaan menossa elokuussa kahden lapsen kanssa ko. hotelliin...

Kommentit (12)

Finnmatkat
Seuraa 
Liittynyt24.5.2010

Hei!Hait kysymykselläsi todennäköisesti mielipiteitä muilta lukijoilta, ja toivottavasti lukijat kokemuksiaan sinulle laittavat.Asiakkaat ovat palautteissa antaneet hotellille arvosanan 4,17 asteikolla 1-5. Kollegani, joka lomaili hotellissa viime kesänä, kehuu hotellia ihanaksi. Huoneet ovat kuulemma käytännölliset ja hyvin toimivat. Hotellin allasalueet, joita on useampi, ovat viihtyisiä, ja jos altaalla olo kyllästyttää, rantaan on lyhyt matka. Rannalla on aurinkovarjoja ja –tuoleja saatavilla lisämaksusta.Hotellin ravintolassa 2.kerroksessa tarjotaan ihania buffet-päivällisiä, joissa teema vaihtuu. Pientä snack-tyyppistä ruokaa saa allasbaarista ruokailujen välillä ja jäätelöäkin osan päivää. Hotellin ruoka ja eritoten mukava henkilökunta on kerännyt kiitoksia myös asiakaspalautteissa.Ystävällisin terveisin

Marika/Finnmatkat

Olemme mekin menossa syyskuussa Mikri Poliin, kuulisimme mielellämme kokemuksia. :)

Onko siellä omat pyyhkeet altaille, maksullista vai miten toimitaan?

Vesipuisto on avattu läheisen hotellin yhteyteen, saakohan siellä käydä?

Me suuntaamme kyseiseen hotlaan heinäkuun puolivälissä. Matkalle lähdössä kaksi äitiä lapsineen. Kokemuksia hotellista ja kylästä tulossa loman jälkeen :) Rodoksella oltu muutaman kerran aiemminkin, mutta Kolymbia ei ole ennestään tuttu.

juuri kyseisestä hotellista.Hotelli oli ihan kohtuullisen mukava, henkilökunta oli ystävällistä,siivous toimi hyvin. Huone oli ihan ok. Hotellialue oli kiva ja siisti. Vietimme aikaa pääasiassa pääaltaalla, mikä oli hyvä. Toinen pää oli erotettu lastenaltaaksi, toinen pää oli syvempi. Samassa altaassa oli vielä osio ihan pienille lapsille. Erikseen oli vielä lastenallas alue, jossa oli muutama pieni liukumäki sekä katettu pieni matala allas. Leikkipaikka oli myös, jossa oli päivisin toimintaa lapsille, mutta ei suomenkielistä. Allasalueella oli päivisin myös toimintaa aikuisille ja isomille lapsille. Iltaesitykset olivat kivoja/hauskoja, kielenä englanti/saksa. Hotellissa oli enimmäkseen saksalaisia ja muita pohjoismaalaisia, mutta oli toki myös suomalaisiakin. Ruoka oli maistuvaa, tosin vaihtelevanpaa olisi saanut olla. Allasbaarin menu oli koko viikon saamaa....:(, mutta ruokalassa oli jonkun verran vaihtelevampaa ruokaa. Muutaman kerran viikossa oli barbeque-teemailta, jossa oli maukasta ja monipuolista ruokaa. Jäätelö maistui meidän lapsille ainakin hyvin!! Keskustaan oli hyvä kävelymatka,ja sinne pääsi myös iltaisin minijunalla, joka teki kierroksen kolymbian kylän läpi. Ranta oli melkein hotellin vieressä, jos halusi sinne viettämään aikaa. Bussipysäkki oli ihan hotellin,edessä, josta pääsi kyytiin. Opas oli tavoitettavissa aamuisin hotellilla. Hotellilla oli pieni kauppa, josta sai pientäpurtavaa, vettä, vesileluja ym. Hotellissa oli myös autonvuokrauspalvelu/pyörävuokraus jos sellaista tarvitsi. Kaikenkaikkiaan viihdyimme viikon oikein hyvin.

itse olin kyseisessä hotellissa viime syyskuussa ja rakastuin paikkaan! 4 hyvää allasta ja todella lyhyt matka rantaan! joka päivä paistoi aurinko ja lämpötila oli yli 30 astetta joka päivä. ystävällistä henkilökuntaa. pieni moite oli vain kun yövyimme italialaisten illanviettopaikan vieressä niin musiikit pauhasivat kovalla, mutta ilmoitimme siitä henkilökunnalle niin ei enää musiikit pauhannut :)

Olimme hotellissa kesäkuun puolessa välissä 2012 kaksi viikkoa. Hotellin allasalueet ovat ihania.Pääallas päärakennuksen vieressä varattiin täyteen heti aamutuimaan mutta meteli ja vilske siinä oli sen verran kova että mieluummin vietimme aikaa vähän kauempana sijaitsevilla altailla jossa siis oli hyvinkin rauhallista. Ruokavalikoima hotellissa on hyvin suppea ja vaihtelua kahden viikon aikana todella vähän.Allasravintolan ruuat olivat täsmälleen samat joka päivä:pizzaa, salaattia ja sämpylöitä.Pääravintola käyttää tarjoilijoina hyvin nuoria opiskelijoita. Oiken kohteliaita ja nopeita viemään jopa täyden lautasen pois nenän alta jos jätät sen vartioimatta hetkeksi.Hanaviinit ovat karmean makuisia, olut makoisaa.Mehut erittäin huonoja ja limsat O.k. Verrattuna esim turkkilaisen neljän tähden all inclusive-ruokiin, tämän hotellin illalliset ja lounaat ovat erittäin suppeita ja ruuat niin kansainvölisesti maustettuja ettei niitä siis ole lainkaan maustettu.Kreikkalaista tsatzikia ja kreikkalaista salaattia fetajuustoineen tarjottiin vain pari kertaa viikon aikana. Outoa kun ajattelee missä ollaan. Hotellin kuntoiluhuone on tosiaankin vain huone.Siellä on jonkin verran irtokäsipainoja, juoksumatto ja pari ikivanhaa rähjäistä telinettä selän ja vatsalihasten tekemiseen. Voisi ajatella että parempi kuin ei mitään mutta....Huoneessa ei kannata olla jos ei halua sairastua.Siellä haisee erittäin vahvasti HOME. Ilmastointilaite oli siellä rikki pari päivää ja homeen haju oli silloin niin vahva , että kaikki kääntyivät ovelta takaisin.Kaikkei kauimmaista ns. hiljaista allasta emme käyttäneen ,sillä sen pohja oli vihreä ja limasta niin niljakas että siinä oli vaikeaa pysyä pystyssä. Muutoin hotellissa oli siistiä ja puhtaan näköistä.Drinkki ja coctail-juomien valikoima oli ihan olematon all inclusive -pohjaisena. Eikä mikään juoa maistunut siltä miltä pitäisi.Hotellin rannalta sai omatoimisesti ottaa hanasta kertakäyttömukiin lämmintä olutta sekä lämpimiä mehuja sisältyen all inclusive- palveluun. Rannan aurinkotulit ja varjot sensijaan olivatkin maksullisia!!!!Ranta hotellin kohdalla on kallionen ja kivinen ja melkoisen huono.keskeltä voi löytää hiekkasen ja vähäkivisen väylän jostapääsee helpommin uimaan.Uimakengät oli tarpeelliset.Hiekkaa tuotiin rannalle jostain mutta sitä ei ennätetty levittää lomamme aikana.Hotellissa oli jonkin verran venäläisiä asiakkita. Osa erittäin röykkeitä ja itsekkäitä.Ohittelivat jonoissa ja varailivat aurinkotuolin itselleen heti aamutuimaan jokaiselta altaalta.Muistakaa siis ottaa paljon pyyhkeitä mukaan!Hotellin pyyhkeistä tulee maksa panttimaksu joka hyvitetään takaisin loman lopussa kun pyyhkeet palutetaan. Pyyhkeet sai vaihtaa muutaman kerran loman aikana puhtaisiin korteilla jotka sai pyyhkeitä lunastaessa.Hotellilla on pyykkikone ja kuivausrumpu sekä silitysrauta pienessä pesutuvassa.Käyttöohjeet olivat heikot. Se ilmeni mm. siten että kuivaajan rumpu oli täynnä pesupulveria.

Vierailija

Aivan karmea paikka! Miten tämä hotelli on millään mittakaavalla ikinä saanut 4 tähteä?! Suurin pettymys oli ruoka ja ennenkaikkea puitteet, jossa sitä tarjottiin. Muistutti koulun ruokalaa. Kalusteet kuluneita ja likaisiakin välillä. Kapasiteetiltaan ravintola aivan liian pieni hotellin asukasmäärään nähden. Tämä näkyi mm. siinä, että illalliselle muodostui valtava jono oven suuhun. Siinä sitä sitten kärvisteltiin, kuin jossain leipäjonossa ja odotettiin, että kiukkuinen ja stressaantunern oloinen vuoropäällikkö ohjasi pöytään. Ravintolan yleinen tunnelma todella ankea ja laitosmainen. Tarjoilijat ravasivat ympäriinsä ruokakärryjen kanssa ja siivooja hosui moppinsa kanssa jaloissa kokoajan. Tarjoilijoiden toiminta todella epäjohdonmukaista; välillä repivät lautasen puoliväkisin nokan alta pois kesken ruokailun, välissä taas antoivat likaisten astioiden lojua pöydässä ties kuinka kauan.

Ruoka hyvin mitäänsanomatonta, olisi kai itse pitänyt tajuta, että kuvaus "family friendly hotel" on synonyymi mauttomalle ja tylsälle. Autenttiset herkut minimissä, ts. Kreikkalaisia herkkuja, kuten tzazikia, viininlehtikääryleitä, grillattua kalaa ja sea foodia ei ollut nimeksikään. Raaka-aineet halvimpia mahdollisia. Esim. aamiauspekoni oli jotain ihan muuta kuin oikeaa pekonia, jogurtti löysää, vedellä ja tärkkelyksellä jatkettua litkua (ei voi samana päivänä puhuakaan oikeasta kreikkalaisesta jogurtista), hedelmät mätiä.

Hotellin asukkaista 95% saksalaisia. Selvästi kaikki aktiviteetit ja palvelut oltiin räätälöity vain heitä varten. Ohjelmaa kyllä oli jatkuvalla syötöllä, mutta kaikki saksaksi. Lisäksi nämä käyttäytyvät todella röyhkeästi, kuin omistaisivat koko paikan. Saattoivat tönäistä ohi kulkiessaan pyytämättä anteeksi, etuilivat minkä kerkesivät. Myös hotellin henkilökunta selvästi suosi saksalaisia. Muulla kielellä palvelu oli todella nihkeää ja ylimielistä.

Allasalue ihan kiva ja iso, mutta aivan liian täyteen pakattu. Meno kuin villissä lännessä. Ei tietoakaan rentoutimisesta. All inclusive-juomat (jopa viini?!?!) tarjoiltiin kuluneista muovimukeista. Respan henkilökunta, muutamia positiivisia poikkeuksia lukuunottamatta, ihan pihalla kaikesta, ja päätyivät vastaamaan joka kysymykseeni "ei' kun tosiasiassa ei ollut hajuakaan miten olis pitänyt toimia.

Vuorokausi katsottiin touhua, ja sitten teimme valituksen matkanjärjestäjälle. Hoitivat asian hienosti, siitä pointsit heille. Saimme upgraden viereiseen 5 tähden
sisarhotelliin, jonka juuri ja juuri veteli siihen nähden, mistä oltiin maksettu. 5 tähdestä ei voinut kyllä millään mittarilla puhua sielläkään.

Vierailija

Tämä oli hyvä kuulla, olemme miettineet lomaa juuri sentido carda beach hotelliin? Joka ilmeisesti tämä viereinen hotelli josta puhut.. voitko suositella lapsiperheille tätä hotellia? Lapset 1 ja 3 vuotiaat.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat