Vierailija

Minkälainen paikka mahtaa olla? Suunnittelen matkaa syyslomalle (lokakuun puoliväli). Onko vesi lämmintä? Miten hotelli/ruoka yms. onko siistiä?

Reissuun olisi lähdössä lisäkseni 7v ja 4v. 4v ei osaa uida, mutta rakastaa vedessä telmimistä, uskallanko laskea hänen kanssaan vesiluikumäistä?

Kokemuksia????

Kommentit (5)

Finnmatkat
Seuraa 
Liittynyt24.5.2010

Hei,

Blue Village Seven Seas Side -hotelli on saanut erinomaiset arvosanat asiakkailtamme. Asiakasarvio kyseiselle hotellille on 4,59 pistettä asteikolla 1-5. Hotellissa on kaksi suurta allasaluetta, sekä mahdollisuus erilaisiin aktiviteetteihin, kuten minigolfiin, rantalentikseen, tennikseen, kuntoiluun ja moneen muuhun. Hotellialueella on myös pieni supermarket sekä spa-osasto. Varmasti vielä syysloman aikoihin altaan vesi on sopivan lämmintä. Meriveden lämpötila noihin aikoihin on noin 22-24 astetta, joten uima-altaiden vesi pitäisi olla myös mukavan lämmintä.Blue Village -hotellimme ovat parhaita hotellejamme, ja All Inclusive erilaisten makuelämysten osalta on monipuolinen ja laadukas. Hotellialue pidetään jatkuvasti siistinä, huoneet siistitään 6 kertaa viikossa, ja muutenkin hotellin henkilökunta sekä Finnmatkojen palvelutiimi hotellilla pitävät huolen, että lomailijat saavat nauttia mukavasta ja turvallisesta lomasta.Pienille lapsille, jotka eivät osaa vielä uida, löytyy lastenaltaasta oma mustekalaliukumäki, jonka lonkeroita pitkin lapsi voi laskea matalaan veteen. Isommista liukumäistä laskeminen pienen lapsen kanssa on varmasti jännittävää sekä lapselle, että aikuiselle. Kannattaakin pohtia asiaa tarkemmin loman aikana, kun on tutustunut vesipuistoon ja liukumäkiin tarkemmin.Ohessa vielä linkki hotellin esittelytekstiin:

http://www.finnmatkat.fi/lomakohde/turkki/side/blue-village-seven-seas-s...Keväisin terveisin,

Maarit/Finnmatkat

Hei,

kysyisin samasta kohteesta ja hotellista tarkemmin tietoa onkohan siellä toukokuun alkupäivinä uima-altaissa kovinkin kylmää vettä vielä? Meillä 2- ja 4-vuotiaat uimataidottomat mutta innokkaat vesileikkijät. Entä onkohan silloin jo merivesi sopivan lämmintä rantaleikkeihin? Muuten ilmeisesti ilma on Suomen kesään verrattavissa,eli aivan sopiva meidän perheelle! 

Finnmatkat
Seuraa 
Liittynyt24.5.2010

Hei!

 

Hotellin altaat eivät ole lämmitetyt, joten allasveden lämpötila riippuu paljolti kevään lämpötiloista. Meriveden keskilämpötila toukokuussa on noin 19 astetta. Päivisin lämpötila kohoaa mukavasti noin 25 asteeseen eli vastaa Suomen kesäkelejä. 

 

Ystävällisin terveisin,

 

Elsi/Finnmatkat

myynti@finnmatkat.fi

Hei.

Olisi kysymys samaan hotelliin liittyen. Onko allergisia huomioitu all inclusive ruoissa mitenkään? Löytyykö esim. gluteenittomia tuotteita tai erilaisia maitoja?

Finnmatkat
Seuraa 
Liittynyt24.5.2010

Hei!

 

Hotelli pyrkii parhaansa mukaan huomioimaan allergiat mutta he haluavat mielellään tiedon allergiasta jo etukäteen. Mikäli perheessänne on allergioita, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme jotta voimme lisätä tiedon allergiasta varauksellenne. Tavoitat asiakaspalvelumme numerosta 0303 60 500 tai sähköpostitse myynti@finnmatkat.fi

 

Ystävällisin terveisin

Nilla/Finnmatkat

myynti@finnmatkat.fi

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat