Vierailija

Hei, onko tulossa tai harkinnassa uusia Bamseklubi-hotelleja? Valikoimassanne olisi paljon kiinnostavia kohteita, joista yksi olennainen eli mahdollisuus vanhemmille hengähtää edes hetkeksi lomalla, puuttuu.

Onko esim. Dubain kohteisiin harkittu lastenkerhoa? Sehän olisi hyvän ilmaston ja lyhyen lentomatkan vuoksi erinomainen kohde lapsiperheille.

Kommentit (1)

Finnmatkat
Seuraa 
Liittynyt24.5.2010

Hei,Kehitämme jatkuvasti hotellivalikoimaamme, ja pyrimme löytämään sopivia Blue Star-ja Blue Village- hotelleja. Tällä hetkellä Bamseklubia ei ole avautumassa Arabiemiraattien hotelleihin, mutta kenties tulevilla kausilla löydämme sieltäkin sopivan yhteistyökumppanin.Arabiemiraateistakin löytyy toki useita lapsiperheille hyvin sopivia hotelleja mutta jos lastenkerhot ovat perheellenne ehdoton edellytys, lentomatkan ja ilmaston puolesta hyvä matkakohde on myös esimerkiksi Egypti. Talvella 12/13 lennämmekin Egyptissä Hurghadaan, Sharm El Sheikhiin sekä Marsa Alamiin. Marsa Alamin alueella, Coraya Bayssa sijaitsee Blue Village Exotic –hotellimme Lamaya Resort, jossa toimivat lastenkerhot koko kauden ajan. Erityisen hyvä puoli Coraya Bayssa on se, että kuljetus lentokentältä hotellille kestää vain noin 10 minuuttia. Lisää hotellista: http://www.finnmatkat.fi/lomakohde/egypti/marsa-alamin-rannikko/coraya-b...Allaolevista linkeistä pääsette katselemaan kaikkia hotelleja, joissa lastenkerhot toimivat:Blue Village Exotic: http://www.finnmatkat.fi/Hotellit/Blue-Village-Exotic/

Blue Village: http://www.finnmatkat.fi/Hotellit/Blue-Village/

Blue Star Club: http://www.finnmatkat.fi/Hotellit/Blue-Star-Club/Ystävällisin terveisin,

Mimmi/Finnmatkat

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat