Vierailija

Hei!

Pyöreitä vuosia (50) tulee ensi vuoden marraskuussa ja perheeni kanssa (mies ja 2 lasta, 11 ja 15v)haluaisimme juhlistaa sitä jossain Euroopan kohteessa; Kanariakin käy. Lähtö saisi mielellään olla Itä-Suomessa..onkohan mitään mahdollisuuksia. (Hki käy, jos ei muuta mahd.)Kysyisin siis, mihin mennä, tavallisella budjetilla, aurinkoa hakemaan; muuten ei mitään ihmeellisiä odotuksia? Marraskuussa siis, minne?

Kommentit (3)

Finnmatkat
Seuraa 
Liittynyt24.5.2010

Hei!Marraskuu on jo talvikautta ja Eurooppaan ei silloin tehdä matkoja. Lähikohteisiimme talvikaudella kuuluvat Kanarian saaret, Egypti ja Arabiemiraatit. Lähtöjä on Helsingin lisäksi Kuopiosta, Oulusta ja Vaasasta Gran Canarialle sekä Tampereelta ja Oulusta Teneriffalle. Hotellivaihtoehtoja on näissä kohteissa runsaasti laidasta laitaan.Hintatietoja ja hotellivaihtoehtoja voit kysellä puhelimitse asiakaspalvelustamme 03 03 60 640 tai sähköpostitse myynti@finnmatkat.fi.Toivottavasti löydätte valikoimastamme teille sopivan loman!Ystävällisin terveisin,Susanna/Finnmatkat

Moikka. Juuri olimme perheen kanssa Kanarialla Maspalomasissa. Hotelli oli blue Star- Dunas Maspalomas.

Voin vain kehua hotellia, matkakohdetta, uima-altaita jne. Meitä oli kaksi perhettä ja yhteensä lapsia 5. Lasten iät oli 9-1 v. Kaikille oli jotain. Aikuisille vesijumppaa, jalkapalloa, vesipooloa, zumbaa koko perheelle, lapsille disco joka ilta ja aikuisille eri esitys esim. kabareeshow myöskin joka ilta. Hotellihuoneet oli huoneistoja joten oli tilaa riittävästi ja keittomahdollisuus. Meillä oli aamupalat hotellilta mutta muuten syötiin välipaloja ja käytiin kaupungilla syömässä. Hotellin henkilökunta oli todella mukavaa ja oppaatkin oli tavattavissa joka päivä hotellilla. Myös lääkäri tavattavsissa joka arkipäivä. (Pienin oli heti toisena päivänä keuhkoputkentulehduksessa ja saimme lääkäriltä kuurin ja loma pelastettu...)

Suosittelen todella ja uutta matkaa rupesimme heti varaamaan ensi marraskuulle :) Ja maspalomasissa aurinko paistaa kuulemma melkein aina. Meidän loman aikana kaikki päivät aurinkoa kun taas 60km päässä las palmasissa satoi koko viikon :)

älä ota valmismatkaa...vaan liput Ryanairilta

ja hotelli Castello das Pozzo Ja kylän nimi on Oleggio Castello...Paikka on absoluuttisen upea vanha palatsi ja kävelymatkan päässä Maggiore Järvestä ja Aronasta...Vain 17 km Stresaan ja lyhyt laiva matka Järven toiselle puolen aivan uskomattomaan linnaan... Tätä ei Tjäreborgilta saa pikkurahalla... Mutta mnä ja vanhin flikka maksettiin 600e 9 päivän reissusta...SVIITISSÄ. Ja lasku.sisälsi ratsastusretket kahdelle päivälle... Booking.comista löytyy....

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat