Vierailija

Muutamia kysymyksiä josko joku ehtisi vastata: Miten kauan kestää bussimatka lentokentältä hotellille? Onko huone riittävä myös kolmen lapsen kanssa matkustaville ja onko hotellissa ohjelmaa myös lapsille? Ja vielä tärkeä asia, onko hotellissa ja vesipuistossa lämmitetyt uima-altaat? Ja jos on niin onko vielä huhtikuussakin? Olemme aiemmin olleet pääsiäisen tienoilla reissussa välimeren kohteessa ja uiminen jäi aikuisilta silloin väliin liian kylmän allasveden vuoksi.

Kiitos tiedoista etukäteen

Kommentit (8)

Hei!Kuljetus lentokentältä ensimmäiseen hotelliin Playa Tauritossa kestää noin 1–2 tuntia, riippuen liikenteestä ja muiden matkustajien määrästä.Hotellista löytyy perhehuone 2–5 hengelle (40m2).

Vesipuiston lisäksi hotellilta löytyy päivä- ja iltaviihdettä useana iltana viikossa. Tietyt aktiviteetit, kuten tennis ja minigolf, ovat lisämaksusta. Viihdettä ja tekemistä siis löytyy varmasti kaikenikäisille!Hotellista löytyy talvisin lämmitetty uima-allas (marraskuun alusta huhtikuun puoliväliin saakka).Terveisin,

Antonia / Finnmatkat

Hei

Olimme Lago Tauritossa joulukuun alussa.

Bussimatkasta kentältä selvittiin alle tunnissa, pikkubussi jätti porukkaa vain pariin hotelliin ennen meitä.

Perhehuone on kiva ja tilava, kunnon parisänky sekä vuodesohva, jossa nukkuu kaksi lasta ihan mukavasti. Kolmas lapsi ehkä teidän vieressä?

Hotellin ohjelma lapsille oli erittäin positiivinen yllätys: sitä oli päivällä ja illalla ja monen ikäisten makuun (meillä 4 ja 9). Minidisco oli jokailtainen suosikki.

Hotellin altaat (iso+pieni) olivat lämmitetyt, mutta vesipuiston ei. Puiston vesi on merivettä mutta ainakin joulukuussa se oli jopa kylmempää kuin itse meren vesi. Vesipuisto on kyllä ihan huippuhieno - jos vain sietää kylmähköä vettä! Ja ihana, matala hiekkarantahan tuossa hotellissa on ihan siinä vieressä.

Ihanaa matkaa!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Oliko tuo hotelli kaukana kaikesta vai pääsikö kävellen katsomaan nähtävyyksiä? Oliko teillä all inclusive, onko ruoka hyvää? Liian kylmä vesi liukumäissä kyllä vähän arveluttaa että jääkö laskut laskematta sen vuoksi..

Hotelli on kaukana kaikesta , ei siis pääse kävellen katselemaan nähtävyyksiä . Busseja kyllä kulkee hyvin eivätkä ole kalliita . Lähin 'kaupunki' on Puerto de Mogan n. 5km päässä .Meillä oli all inclusive . Ruoka oli hyvää , tosin loppua kohden alkoi hiukan kyllästyttämään . Ruokaa saa koko ajan mm. baarista lapsille jäätelöä , limpparia , hampurilaisia yms. sillä välin kun ravintola on kiinni . Lisäksi hotellin alueella on peini ruokakauppa ja muita kojuja mistä voi ostaa tuliaisia .Helmikuussa vesipuiston vesi oli viileää , muttei se ainakaan lasten menoa hidastanut . Läheinen ranta ei ollut niin mukava kokemus . Tosi paljon kiviä , eikä mitään toimintaa niinkuin isommilla rannoilla oli .

Hei!

Lähikauppa on pieni ja valikoimaa ei ole paljon, joten suosittelen ottamaan mukaan omat vaipat ainakin loman alkupäiville. Jos kaipaatte suurempaa valikoimaa, helpointa on käydä viereisessä kylässä vierailulla heti loman alussa (taksi n. 5e/suunta, bussi 1,5e/hlö). Siellä on muutama isompi kauppa (Hiperdino ja Spar). Jos olette miettineet auton vuokraamista, pääsee autolla kätevästi vielä suurempiin ostoskeskuksiin. 

Terveisin,

Elsi/Finnmatkat
myynti@finnmatkat.fi

Vierailija

Onko hotellin lämmitetty allas kauttaaltaan syvä vai ylettyykö 4v jalat pohjaan? Kuvista ei oikein ota selvää altaista, lähinnä vesipuistoa esitelty.
Kuuluvatko allaspyyhkeet hotellilla hintaan?

Vierailija

Hotellin uima-allas on tosi pieni, ja siinä on päässä ihan minikokoinen lasten allas, jossa ylettyy kyllä 4-vuotiaalla jalat pohjaan. Isommassa altaassa ei. Vesi oli marras-joulukuun vaihteessa altaassa ihan yhtä kylmää kuin vesipuistossakin, ei nyt siis mitään hyytävää mutta sellaista alkukesän normaalia uimalämpötilaa Suomessa eikä mitenkään estänyt uimista. Enemmän kuin lämpötilaa meillä lapset arastelivat alkuun sitä, että vesi vesipuistossa on suolaista merivettä, mutta kyllä ne siellä päivittäin sitten puljasivat. Meressä vesi oli paljon lämpimämpää ja ranta muutenkin tosi kiva, eikä kyllä yhtään kivikkoinen?? Muutama kivenmurikka oli rannalle mennessä, mutta muuten hienoa laavahiekkaa.

Allaspyyhkeistä piti maksaa kympin pantti ja vuokraa euron per päivä.

Todella kiva, rento ja turvallinen lomapaikka lasten kanssa, mutta silti kuitenkin paljon kaikenlaista tekemistä isommillekin lapsille, ainakin omaan melko maltilliseen tarpeeseen myös ihan mukavasti shoppailumahdollisuuksia. Erityisesti lapsille järjestetty ohjelma, varsinkin minidisco, oli ihan huippua ja illalla oli kiva istua ulkona aukiolla minidiscoilijoita seuraten. Hotelli oli ihan ok, huone vähän nuhjaantunut ja varsinkin se perhehuoneen levitettävä sohva oli ihan kauhea nukkua. Plussaa kivoista näkymistä parvekkeelta ja perhehuoneen tilavuudesta.

Ainoa miinus, minkä takia päätettiin jatkossa suosia vähintään neljän tähden AI-paikkoja, oli ruoka ja ruokailut. Ravintola on todella epämiellyttävän meluisa, joten kannattaa syödä ulkona mikäli sää vain sallii. Ruokaa oli kyllä tarjolla todella runsaasti mutta aika paljon tarjoilut toistivat itseään ja ruuan taso oli aika bulkkia, siis sellaista "halvinta mitä tukusta saa" -osastoa. Ei nyt todellakaan nälkä jäänyt, mutta kun itselle hyvä ja laadukas ruoka on aika iso osa lomakokemusta niin täällä se kyllä jätti toivomisen varaa. Hinta-laatusuhteeltaan varmaan kuitenkin ihan ok.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat