Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Moi kaikki Teneriffan matkaajat tai oppaat! Onko kukaan ollut tuossa otsikon hotellissa, millainen oli tai yleensä Fanabe? Hotelliin kuuluisi käynti Siam parkissa, onko kukaan käynyt siellä ja oliko hyvä? Perheeseemme kuuluu viisi vesipetoa ja kasvavilla lapsilla on useamman kerran päivässä nälkä, onko hotellin all inclusive hyvä? Kumpi parempi kohteena Fanabe/Teneriffa vai Playa Taurito/Gran Canaria ja hotellina El Duque tai Paradise Lago Taurito? Aurinko paistaa nyt ulkona Suomessakin, mutta matkakuume on nyt korkealla :)

Kommentit (2)

Hei!Juttelin oppaamme kanssa ja hän kertoi hotelli El Duquen sijaitsevan erittäin mukavalla paikalla, sillä se on lähellä rantaa sekä ostosmahdollisuuksia. Aivan hotellin ulkopuolelta löytyy myös Finnmatkojen toimisto sekä bussipysäkit paikallisbusseille sekä Siam Parkiin menevälle bussille. All Inclusive hotellissa on hyvä.Siam Park on erittäin monipuolinen ja sieltä löytyy jokaiselle jotakin. Se kuuluukin suosituimpiin vierailukohteisiin Teneriffalla.Playa de Fañabe on rakennettu lomakylä, mutta monipuolisempi kuin Playa Taurito. Hyvin lähellä, noin 6 kilometrin päässä, sijaitsee monipuolinen Playa de las Americas ostosmahdollisuuksinen, kauppoineen ja ravintoloineen. Playa Taurito on pieni kylä laavarannan äärellä. Playa Tauritossa on muutama kauppa ja ravintola sekä vesipuisto. Puerto Ricoon pääsee taksilla hintaan n. 10 euroa.Ystävällisin terveisin

Susanna/Finnmatkat

myynti@finnmatkat.fi

Olen ollut sattumalta sekä Tauritossa, että Fanabessa, hotellit vaan oli erit. Ehdottomasti suosittelen Fanabea. Siam Park on mahtava. Aivan eri luokkaa, kuin Tauriton pieni vesipuisto, Tauritossa on vielä todella suolaista vettä.

Myös ympäristönä Fanabe ja Taurito ovat aivan erilaiset. Taurito on pieni parin hotellin kylä vuorten ympäröimässä laaksossa. Alue on kävelty läpi vartissa. Vesipuiston disco tms pitää ärsyttävää meteliä koko päivän, iltaan saakka. Pieni musta ranta. Fanabe yhdistyy Americakseen ja Cristianokseen ja kävelymahdollisuutta on paljon, kaksi suurta vaaleahkoa rantaa. Varsinkin Dugueranta on aivan ihana. Rantabulevardi jatkuu kilometrejä. Kiertää kallioita, on tasaista ja vaihtelevaa. Ostosmahdollisuuksia on paljon, myös paikallisten ostari moottoritien toisella puolella. Iltamenoa rannalla, sopii myös lapsille. Cristianoksessa on aivan ihana Monkey Park, jossa apinat tulee olkapäille.

Molemmille kohteille on varmasti tarkoituksensa. Tauriton valitsin tilanteessa, jossa lapsella oli juuri otettu kipsi pois jalasta ja tiesin, ettemme pääse liikkumaan helposti, allaslepoloma oli ihan paikoillaan. Fanabessa taas tuli liikuttua aika paljon.

Tauritossa Mogan Princess oli kyllä aivan ihana hotelli, mielettömällä AI:lla, ihanalla henkilökunnalla ja kivalla iltaohjelmalla, mutta jos halusi nähdä jotain muuta, kuin hotellin, piti ottaa taksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat