Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Olemme menossa elokuussa Rodokselle, Ixiaan ja lapsi tuolloin juuri täyttänyt 3 vuotta.Onko suosituksia, mitä lapsen kanssa kannattaa tehdä? Onko jotain eläin- ja/tai vesipuistoja, yms? Lapsen ehdoilla matkustetaan, joten kaikki mahdolliset "lapselliset" vinkit otetaan vastaan! :)Hotellina on huoneistohotelli Blue Eyes. Onko tästä kokemuksia?

Kommentit (1)

Finnmatkat
Seuraa 
Liittynyt24.5.2010

Hei!

 

Kiitos viestistäsi.

 

Rodoksen Ixia on lapsen kanssa matkustettaessa oikein hyvä vaihtoehto. Hotellinne Blue eyes on myös mukavan matkan päässä rannasta, jossa oleilu onkin varmasti yksi suosituimmista lomanviettomuodoista.

 

Nyt kun lomakohde on vielä tällä hetkellä suljettu, eikä meilläkään ole henkilökuntaa Rodoksella, en ole voinut tiedustella ensi kesän suosituimpia vierailukohteita. Kannattaakin kysäistä vinkkejä vielä oppailtamme Guide Online –palvelusta sähköpostitse ennen lomaa sekä loman aikana.

Rodoksen saareen on kuitenkin helppo tutustua omin päin vuokra-autolla. Autolla saarella pääseekin oman aikataulun mukaan vierailemaan eri kohteisiin, esimerkiksi perhoslaaksoon. Finnmatkat järjestää perhoslaaksoon myös opastettuja retkiä. Ohessa linkki internetsivujemme retkiesittelyyn http://www.finnmatkat.fi/lomakohde/kreikka/rodos/retket?season=kesa-2013.

 

Lähellä Falirakin kylää on myös vesipuisto (http://www.water-park.gr/home.html) jossa hurahtaa varmasti yksi päivä polskutellen.

 

Ystävällisin terveisin

Terhi/Finnmatkat

myynti@finnmatkat.fi

 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat