Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

kiva kohde taaaperoiden kanssa kesällä etelä-euroopasta?

Vierailija

Hei!

 

Kaipaisin Finnamatkojen suosituksia kivoista kohteista taaperoikäisten (2-3.v) kanssa matkustaville ensi kesäksi. Kohteiden valintaa vaikeuttaa se, että kohde-esittelyissä ei ole tietoa alueen taaperoille sopivista aktiviteeteista. Vilkkaat lapset eivät jaksa edes jäätelöllä kauaa istua, joten jotakin olisi mukava olla. Varsinkin kun vanhemmat tuskin jaksavat kahta viikkoa altaalla/ rannalla oleilla.

Toiveena olisi tietenkin hyvä (lasten)  allasalue hotellilla, mutta myös leikkipaikka keinuineen olisi tarpeen ja lyhyt matka hiekkarannalle kakkuja tekemään.

Vanhemmat eivät pidä ostoksilla käymisestä, mutta ovat kiinnostuneita kulttuurista ja historiasta. Tosin noin pienten lasten kanssa ei museoita vielä kierrellä. Vesipuistot kierrämme vielä kaukaa, mutta jos kohteessa pääsisi kävelemään idyllisessä historiaa huokuvassa vanhassa kaupungissa ja siinä lomassa pysähtyä johonkin leikkipuistoon, olisi se kova juttu.

Esteettömyys on aina plussaa ja hotellillta toivomme ainakin hissiä. Semmoinenkin houkuttelisi, missä omalta terassilta voi pulahtaa uimaan.

 

Voisiko Finnmatkojen opas suositella joitakin kohteita? Kanarialla olemme olleet (Meloneras/ Maspalomas), emme tykänneet. Paikallisuus ja histtoria puuttui, tuntui pelkältä hotellikylältä.

 

 

Kommentit (1)

Finnmatkat
Seuraa 
Liittynyt24.5.2010

Hei!

 

Suosittelen teitä tutustumaan Sisilian Giardini-Naxoksessa sijaitsevaan Naxos Beach-hotelliin sekä Mallorcan Alcudiassa sijaitseviin Blue Star- ja Blue Village-hotelleihimme. Nämä hotellit on suunnattu lasten kanssa matkustaville ja sekä Sisilian että Mallorcan saarilla nähtävää löytyy myös aikuisillekin. 

 

http://www.finnmatkat.fi/lomakohde/espanja/mallorca/alcudia/?season=kesa-2013

 

http://www.finnmatkat.fi/lomakohde/italia/sisilia/giardini-naxos/blue-star-naxos-beach/?season=kesa-2013

 

Ystävällisin terveisin,

 

Elsi/Finnmatkat

myynti@finnmatkat.fi

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat