Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Meidän perhe siis on lähdössä Egyptin Sharm El Sheikkiin 1.4.2013, mutta mietityttää nuo mellakat. Onko siellä ihan turvallista? Lisäksi mietityttää se, kun tuolla Egyptissä vatsataudit ovat todella yleisiä turisteilla. Onko olemassa jotain hyvää ja toimivaa itsehoitolääkettä, jonka voisi sitten apteekista käydä ostamassa? Mielellään sellainen, joka kävisi koko perheelle (lapset: 11v ja 14v) Entä voiko hotellissa syödä huoletta mitä tahansa ilman pelkoa vatsataudista, kun meillä tuo All Inclusive on?

Kommentit (1)

Finnmatkat
Seuraa 
Liittynyt24.5.2010

Hei!

 

Kiitos viestistänne, teillä onkin loma ihanasti jo ihan nurkan takana.

 

Egyptin lomakohteissamme on rauhallista ja lomailu jatkuu tavalliseen tapaan. Matkanjärjestäjänä seuraamme ja noudatamme Ulkoasiainministeriön matkustussuosituksia jotka kehottavatkin varovaisuuteen suurissa kaupungeissa, mutta mainitsevat matkailualueiden olevan rauhallisia.

Jos vatsatauti pääsee matkalla ikävästi yllättämään, kannattaa olla heti yhteydessä kohdeoppaisiimme. Oppaamme auttaat lääkärin tilaamisessa hotellille jolloin vaivaan saadaan pian lääkitys eikä arvokasta loma-aikaa mene sairasteluun. Paikalliset lääkkeet ovat vaivoihin kaikkein tehokkaimpia, mutta toki jo kotimaasta voi varalta ottaa ensiapua mukaan matkalle. Apteekin henkilökunta osaa parhaiten antaa vinkkejä koko perheelle soveltuviin ja ulkomailla hyvin toimiviin lääkkeisiin joten heiltä kannatta pyytää apua ostoksia tehdessä.

Vatsavaivat harvon aiheutuvat ruoka-aineista. Yleinen bakteerikanta Egyptissä on erilainen ja parhaiten vaivoilta välttyykin kun nautittu ruoka on hyvin kypsennettyä ja kädet pestään huolellisesti sekä tarpeeksi usein.

Hyvää käsihygieniaa silmällä pitäen voitte All inclusiven herkuista huoletta nauttia.

 

Aurinkoista loman odotusta teidän perheelle!  

 

 

Ystävällisin terveisin

Terhi/Finnmatkat

myynti@finnmatkat.fi

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat