Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kysyisin, miten tämän kesän uudet lastenkerhot toimii, 6-12 vuotiailla, mitä kerhossa tehdään ja kuinka kauan yksi kerho kestää, ikähaitari on tässä kerhossa aika suuri? Onko siihen varauduttu vetäjien määrässä, että heinä-elokuussa lapsia on paljon, ja miten näihin kerhoihin ilmoittaudutaan. Ja onko kerhoa joka päivä?

Kommentit (1)

Hei!

 

Kiitos viestistäsi.

 

Olemme uudistaneet lasten ja nuorten aktiviteetteja Blue Village –hotelleissamme.

Varsinainen lastenkerho, Bamse –kerho järjestetään 4-6 –vuotiaille lapsille ja kerhopaikka tähän tulee varata jo matkavarauksen yhteydessä.

 

6-12 –vuotiaille lapsille järjestetään Fun Break –ohjelmaa. Aktiviteettiohjaajamme järjestävät mukavaa tekemistä viitenä päivänä viikosta, aamupäivällä klo 10-12 sekä iltapäivällä klo 14-15. Järjestettävästä ohjelmasta saadaan lisätietoja hotellille saavuttaessa. Aktiviteetit voivat olla vaikkapa mysteerien ratkomista tai tanssikoulua, ja ne on suunniteltu niin, että ne sopivat koko porukalle. Osa aktiviteeteista voi olla maksullisia. Mukaan voi liittyä milloin tahtoo, eikä erillistä ilmoittautumista tarvita. Mikäli aktiviteettiin osallistuvia lapsia on hyvin paljon, saavat ohjaajamme tarvittaessa apua Blue Village –tiimimme muilta jäseniltä.

 

Nuorille on järjestetty myös omaa Hang Out –ohjelmaa.

Lisää Blue Village –hotelliemme aktiviteeteista ja palveluista voi lukea täältä:

http://www.finnmatkat.fi/Hotellit/Blue-Village/

 

Mukavaa uutta viikkoa!

 

Ystävällisin terveisin

Terhi / Finnmatkat

myynti@finnmatkat.fi

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat