Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Hei!

Olemme varanneet matkan Turkkiin 2 aikuiselle ja 2 lapselle (7 ja 3v). Lento on Finnairin Boeing 757 koneella, aikaisemmin emme ole lentäneet ko koneella. Luin keskusteluista, että ko koneessa on todella ahtaat välit, myös etupenkeissä. Mieheni on pitkä.

Onko etupenkeissä ko koneessa enemmän jalkatilaa kuin muualla, vai onko vauvakori miten alhaalla? Käsittääkseni exit paikoille ei lapsia oteta? Vai mihin kohtaan konetta olisi paras varata paikkoja, jos mahdollista? Kaikki haluaisimme olla tietysti melko lähekkäin.

Kommentit (2)

Finnmatkat
Seuraa 
Liittynyt24.5.2010

Hei!

Kiitos kysymyksestäsi. Pitää paikkansa, että alle 12-vuotiaat eivät saa istua exit-paikoilla. Boeing 757 –koneen yhdelle penkkiriville mahtuu maksimissaan 3 henkilöä, joten yksi mahdollisuus olisi kenties istua siten, että miehesi varaa exit-paikan ja muu perhe varaa rivin mahdollisimman läheltä tätä paikkaa.

Koneen etupenkillä on yleensä myös enemmän jalkatilaa ja vauvankoppa asennetaan paikoilleen ainoastaan sitä tarvittaessa alle 2-vuotiaille lapsille tietyin rajoituksin.

Lisätietoja Finnairin lomalennosta ja istumapaikkavarauksesta voit lukea seuraavasta linkistä:

http://www.finnmatkat.fi/Hyva-tietaa/Lentomatka/Tiedot-lentoyhtioittain/Finnair-Lomalento/

Ystävällisin terveisin,
Kristiina/Finnmatkat
myynti@finnmatkat.fi

Finnmatkat
Koneen etupenkillä on yleensä myös enemmän jalkatilaa

Ei todellakaan pidä paikkaansa. Finnairin 757 koneessa 1. rivi on kaikkein kurjin koska siellä on seinä edessä eikä saa jalkojaan edessä olevan penkin alle niinkuin muilla riveillä. Toiseksi kurjin rivi puolestaan on viimeinen koska takaseinä estää oman penkin kallistuksen mutta edessäolevat kyllä änkeävät syliin.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat