Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Mikä olisi paras kohde viikoksi All Inclusive hotellissa nelihenkiselle perheelle?

Olemme olleet kahdella Finnmatkojen reissulla kesäkuussa, Atlantica Aegean Parkissa ja Viva Menorcalla tässä parin vuoden sisään ja hakisimme ennemmin tasoa Atlantica. Mikä kohde yltää samaan ja saako sen n. 5000 €?

Harkinnassa tällä hetkellä Teneriffan Blue Star Oasis (lähinnä lähtöpaikan perusteella). Ei liene takuu aurinkoa? Mitä suosittelisitte, jos tähän hakisi asteen verran parannusta?

Nimim. Kulinaristiperhe

Kommentit (1)

Hei,

Vuodenvaihteessa lämpötila on useimmissa lomakohteissamme, kuten myös Teneriffalla, 21 asteen tienoilla. Poutapäiviä Playa de las Americasin alueella vuodenvaihteessa on keskimäärin 28 kuukaudessa, eli vaikka ei täysin aurinkovarmasta lomasta voi puhua, on aurinkoinen ja lämmin loma hyvin todennäköistä.

Voin kyllä lämpimästi suositella teille Blue Star Oasis –hotellia. Tyyliltään kotoisa Oasis on hyvin erilainen kuin moderni Atlantica Aegean Park, mutta tyylierosta huolimatta molemmat kuuluvat henkilökohtaisiin suosikkeihini.

Toinen hyvä vaihtoehto Teneriffalla olisi Blue Star Costa Los Gigantes (FFFF+), jossa majoittuessa matkan hintaan sisältyy All inclusive. Lisätietoja hotellista: http://www.finnmatkat.fi/lomakohde/espanja/teneriffa/los-gigantes/blue-star-costa-los-gigantes-resort/?season=talvi-13-14

Mikäli kuitenkin toivotte lomalla hieman lämpimämpiä ilmoja, on noin 10 tunnin lentomatkan päässä Kap Verde, jonka saarilla keskilämpötila vuodenvaihteessa on noin 25 astetta. Lennämme Boa Vistalle tiistaisin ja Salin saarelle torstaisin. Salin saarelta suosittelen Blue Star Oasis Salinas Sea –hotellia, joka valmistuu ensi talveksi. Lisätietoja hotellista ja hinnoista: http://www.finnmatkat.fi/lomakohde/kap-verde/sal/santa-maria/blue-star-oasis-salinas-sea/?season=talvi-13-14

Toivottavasti löydätte sopivan lomakohteen valikoimastamme! Loman valinnassa auttaa myös tarvittaessa asiakaspalvelumme numerossa 0303 60 640.

Ystävällisin terveisin,
Mimmi/Finnmatkat
myynti@finnmatkat.fi

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat