Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Olen varannut meille matkan Karibialle ja uptradasin lentomme paremmaksi. Hintaa tuli melkoisesti lisää ja nyt mietin kannattiko moisesta maksaa. Ovatko näiden kallimpien lentoluokkien (voiko näin sanoa?) istuimet todella paremmat, jalkatila isompi ja ruoka herkullisempaa? Lentomatka on pitkä ja siksi tähän päädyimme, nyt kuitenkin mietityttää.

Kommentit (5)

Itse viime talvena Karibialle lentäneenä sanoisin, että kannattaa. hintaerokin on aika pieni (muutama kymppi/hlö), kun huomioi, että ruoka ja viihdekeskus kuuluvat hintaan, kun ilman parempaa lentoluokkaa niistä maksetaan erikseen. 

"normaalipaikat" on tosi ahtaita. Kyllä se lisäjalkatila noin pitkällä lennolla on tarpeen. 

Ilmeisesti varasit matkan Finnmatkojen lomalennolla? Finnairin lennoilla (oli kauko/lähilento) ruoka kuuluu automaattisesti jo perushintaan. Viime talvena olimme Dominikaanisessa tasavallassa Finnarin lomalennolla ja otimme peruspaikat. Viihdejärjestelmä maksoi 8€/suunta/hlö. Koneen etuosassa olisi ollut paikkoja, jossa isompi jalkatila mutta hinta oli hurja, joten siihen emme päätyneet. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hei!

 

Kiitos viestistäsi.

 

Viestistäsi ei käy ilmi onko teillä varattuna Premium vai Blue Comfort lentoluokka. Mikäli lennätte Finnmatkojen lomalennolla Krabille, on lentoyhtiö TUIFly Nordic, ja valittavana kolme eri lentoluokkaa.

Blue Comfort on jo hyvä valinta tilavampine istuinpaikkoineen ja viihdejärjestelmineen, lämmin ateria tulee kuitenkin varata lisämaksusta. Premium on taas se kaikkein kattavin, jossa maistuva lämmin ateria sekä juomat koko lennon aikana kuuluvat hintaan viihdejärjestelmän kera ja istuimet ovat vielä Blue Comfort luokkaakin tilavammat.

Eri lentoluokkien eroista voi lukea lisää täältä http://www.finnmatkat.fi/Hyva-tietaa/Lentomatka/Lentoluokat/

 

Itse uskaltaisin sanoa, että lentomatka sujuu varmasti mukavammin Economyn sijaan joko Blue Comfort tai Premium- luokassa. Varmasti valinnasta osaa olla kiitollinen viimeistään pitkän lentomatkan aikana vaikka se vielä tässä vaiheessa vähän mietityttäisikin.

 

Mukavaa kesän jatkoa ja loman odotusta!

 

Kesäisin terveisin

Terhi / Finnmatkat

myynti@finnmatkat.fi

 

 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat