Vierailija

Hei

Olemme menossa matkalle turkin alanyaan ja kysyisinkin, voiko vesijohtovedellä pestä lapsen tuttopullot, nokkamukit yms. vai miten niiden pesemisen hoidan?Ajattelen tässä lähinnä vatsapöpöjen ehkäisyä yms.Lisäksi kysyn voiko parivuotiaalle ottaa tuttipulloon juomista lennolle?

Kommentit (3)

Hei! 

Vesijohtovedellä voi hyvin pestä ainakin aikuisten käytössä olevat hedelmät, astiat, sun mut, sekä tietysti hammaspesukaan ei ole ongelma. Lapsen kanssa kannattaa miettiä tarkemmin - ei siksi, että vesijohtovesi olisi vaarallista, vaan siksi, että erilainen bakteeristo voi aiheuttaa pienelle lapselle vatsavaivoja (itse saan vatsaongelmia kun käyn Suomessa ja juon vesijohtovettä). Me kyllä omien lastemme tutit ja pullot huuhdotaan vesihanan alla, mutta täällä asuvina ovat siihen tottuneet :) Lapsen kanssa matkustamiseen Turkkiin löydät vinkkejä sivuiltamme: http://turkkitieto.blogspot.fi/p/lapsiperheet.html

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hei!

 

 

Tässä olikin jo kivasti vastattu yläpuolella osaan kysymyksistä.

Turkin vesijohtovettä voi tosiaan käyttää mutta suosittelemme, että mikäli tutit ja tuttipullot keitetään. Keitettäessä bakteeritkin tuhoutuvat. Mikäli tarkoitatte ns. tavallista pesemistä/puhdistusta, suosittelemme käyttämään tähän pullotettua vettä juurikin bakteerikannan erilaisuuden vuoksi ainakin siinä tapauksessa jos lapsenne on vielä kovin pieni.

 

 

Lapselle saa ottaa tuttipullon lennolle. Turvatarkastuksessa tuttipullon on oltava kuitenkin tyhjä ja mahdolliset vauvanruokapurkit/äidinmaidonkorvikkeet tulee esittää henkilökunnalle turvatarkastuksessa. Tuttipullon voi täyttää heti turvatarkastuksen jälkeen kansainvälisellä alueella.

Lisää hyödyllistä tietoa pienten lasten kanssa Turkissa lomailuun voit lukea täältä http://www.finnmatkat.fi/Lomavalikoima/Perhelomat/Lasten-kanssa-lomalla/

 

Aurinkoista viikonloppua!

 

Ystävällisin terveisin

Terhi / Finnmatkat

 

myynti@finnmatkat.fi

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat