Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Lasteni kanssa olisin lähdössä,...iät 6,10 ja 14 v. Eläimet ja vesipuistot kiinnostavat erityisesti. Minne kannattaa majoittua, jotta ne olisivat lähettyvillä? Mistä kohteesta parhaat retket?  Koska vain viikko lomaa, tulisi ajankäytön olla tehokasta...

 

Kommentit (1)

Finnmatkat
Seuraa 
Liittynyt24.5.2010

Hei,

 

Suosittelen majoittumaan Playa de las Americasin alueella, mistä on lyhyt matka Siam Park –vesipuistoon. Upea Loro Parque –eläinpuisto on tosin lähempänä Puerto de la Cruzia, mutta Playa de las Americasin alueelta löytyy lapsiperheelle paljon enemmän tekemistä ja retkivalikoima on laajempi.

 

Perheenne kannattaa varata kauttamme retkipaketti, joka sisältää sisäänpääsyliput Siam Park –vesipuistoon ja Loro Parque –eläinpuistoon sekä kuljetuksen Loro Parqueen. Useiden hotellien kohdalla kuljetus hakee matkustajat suoraan hotellilta, mutta tarkemmat tiedot noutopaikasta saatte retkeä varatessa.

 

Hotelliksi suosittelen ehdottomasti Blue Star Oasis –huoneistohotellia, jonka kaksikerroksiset huoneistot ovat kotoisasti sisustettuja ja hyvin varusteltuja. Oasis sijaitsee mäen päällä, kävelyetäisyyden päässä sekä Playa de las Americasin keskustasta että Los Christianosin satamasta. Hotelli kuuluu omiin suosikkeihini ja voit lukea siitä lisää osoitteessa http://www.finnmatkat.fi/Lomakohde/Espanja/Teneriffa/Playa-de-las-Americas/Oasis/?season=talvi-13-14.

 

Mukavaa loman suunnittelua!

 

Ystävällisin terveisin,

Mimmi / Finnmatkat

 

myynti@finnmatkat.fi

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat