Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

hei,kysyisin että mitä hotellia suosittelisitte kun matkaan olisi lähdössä koko perhe 6 henkilöä.Vanhemmat ja 1 vuotias,3vuotias sekä  kaksi 11 vuotiasta.Kohteessa pitäisi pystyä kulkemaan rattailla ja olisi kiva jos lähellä olisi joku eläinpuisto.olen vähän katsellut alustavasti maspalomasta mutten tiedä sopiiko se rattailla kulkeville. eikä hintakaan saisi olla päätä huimaava.

Kommentit (2)

Finnmatkat
Seuraa 
Liittynyt24.5.2010

Hei!

 

Maspalomas sopii kyllä myös rattaiden kanssa liikkuville. Sieltä suosittelisin hotelli Dunas Maspalomasia FFFF http://www.finnmatkat.fi/Lomakohde/Espanja/Gran-Canaria/Maspalomas/Dunas-Maspalomas/?season=kesa-2013. Voisitte majoittua esimerkiksi kolmioon maaterassilla.

              

Suosittelen myös tutustumaan Teneriffan Riu Buenavistaan FFFF http://www.finnmatkat.fi/Lomakohde/Espanja/Teneriffa/Playa-Paraiso/Riu-Buena-Vista/?season=talvi-13-14 ja Villa Mandiin FFFF http://www.finnmatkat.fi/Lomakohde/Espanja/Teneriffa/Playa-de-las-Americas/Villa-Mandi/?season=talvi-13-14. Teneriffalla on myös todella suosittu eläinpuisto, Loro Parque.

 

Miltä nämä vaihtoehdot kuulostavat? Hinnat vaihtelevat lähtöpäivien mukaan. Mikä ajankohta teitä kiinnostaisi?

 

Ystävällisin terveisin

Susanna/Finnmatkat

myynti@finnmatkat.fi

Lasten kanssa Kanariaa kolunneena suosittelen lämpimästi Teneriffaa! Loro Parque on mahtava paikka, jossa nähtävää riittää varmasti niin 11-vuotiaille kuin pienemmillekin. Teneriffan eteläosassa (jonne pääsee erittäin kätevästi vaikkapa auton vuokraamalla) on Siam Park -vesipuisto, jossa lapset varmasti viihtyisivät myös!

Myönnän, etten osaa ajatella rattaiden kanssa liikkumista, kun omat muksut juoksentelevat jo itsekseen.

Ihanaa perhematkaa, mihin ikinä päädyttekään!

t:Äippä itsekin

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat