Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Hei ei paljon netistä löydy kokekmuksia kyseisestä hotellista, olisi kiva kuulla. Onko hotellilta rantaan mennessä joku yleinen ranta heti vai ovatko hotellien omia? Millainen aamiainen? Onko pitkälti ostoksille/basaariin?

Kommentit (3)

Finnmatkat
Seuraa 
Liittynyt24.5.2010

Hei!

 

Marmariksen huoneistohotelli Forum Residence on saanut asiakkailtamme todella mukavaa palautetta ja asiakkaat ovat antaneet hotellille yleisarvosanaksi 8,6 asteikolla 1-10, mikä on mainio arvosana. 

 

Hotellilta on 200 metrin matka lähimmälle rannalle, joka on yleinen ranta. Aamiaismenu on erikseen varattavissa huoneistoihin majoittuville mutta sisältyy, mikäli majoitus on hotellihuoneessa. Lähimmät kaupat löytyvät 50 m päästä hotellilta ja keskustaan tulee matkaa noin 2 km. Basaari on vastakkaisella puolella kaupunkia, joten matkaa sinne tulee noin 4 km.

 

 

Ystävällisin terveisin

Nilla/Finnmatkat

myynti@finnmatkat.fi

Finnmatkat
Seuraa 
Liittynyt24.5.2010

Hei!

 

Hotelli sijaitsee pääkadulla, joten se on merkitty Finnmatkojen karttaan aivan oikein. Suosittelen hakemaan hotellin sijannin Googlen kartasta hotellin osoitteen avulla: Sirinyer Mah, Kenan Evren Bul. Hotellin omat sivut löydät osoitteesta http://www.forumhotelmarmaris.com/2+1.htm. Myös heidän sivuillaan on nähtävissä kartta, johon hotellin sijainti on merkitty.

 

Ystävällisin terveisin

Susanna/Finnmatkat

myynti@finnmatkat.fi

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat