Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Toiveena olisi lähteä tämän vuoden lopussa, jouluaaton jälkeen, 1v kanssa 2 viikon lomalle.

Haluamme paikkaan, jossa lämmintä, että tarkenee polskutella altaalla ja voi olla ylipäätään kevyemmissaä vaatteissa. Siisteys ja puhtaus tärkeitä. Aikaero ei saisi olla kovin suuri. all inclusive varmasti näppärin vaihtoehto, koska aikaa tulleekulutettua hotellialueella paljon. Myös kiva leikkipaikka hotellissa olisi loistavaa.

Olemme nyt katselleet tuota Kap Verdeä. Vastaisiko meidän tarpeitamme ja millainen paikka olisi vuoden ikäisen kanssa?

Kommentit (7)

Finnmatkat
Seuraa 
Liittynyt24.5.2010

Hei!

Kap Verde sopii hyvin kaikenikäisille matkustajille. Kohde on erittäin suosittu niin pariskuntien kuin perheidenkin keskuudessa. Kap Verde vastaa erittäin hyvin teidän lomatoiveitanne. 

Kap Verdellä lomailu keskittyy hotellialueella tai rannalla rentoutumiseen. All Inclusivea suositellaan myös sen takia, että hotellien ulkopuolella ei ole kovin paljon muuta tarjontaa.

Keskilämpötila joulukuussa päivisin on noin 25 astetta. Välillä saattaa olla hieman tuulista ja illoiksi kannattaa varata mukaan myös pitkähihaista. 

Koska matkustatte 1-vuotiaan kanssa, suosittelen tutustumaan Boavistan saarella sijaitsevaan hotelli Riu Touaregiin. Toinen saari on Sal ja siellä hyvä hotellivaihtoehto on Riu Funana. Riu-ketjun hotellit ovat tasokkaita ja niissä on huomioitu myös perheen pienempien tarpeet, lisäksi All Inclusive on runsas ja kattava. 

Voitte tutustua näihin hotelleihin alla olevien linkkien kautta. Hotellitiedot koskevat tällä hetkellä kuluvaa talvea. Ensi talvikauden 2014/2015 Kap Verden matkat tulevat myyntiin tammi-helmikuun vaihteessa.

Lisätietoa hotelleista:

http://www.finnmatkat.fi/Lomakohde/Kap-Verde/Boavista/Santa-Monica/Riu-Touareg/lisatiedot/?season=talvi-13-14

http://www.finnmatkat.fi/Lomakohde/Kap-Verde/Sal/Santa-Maria/Riu-Funana/?season=talvi-13-14

Terveisin

Elsi/Finnmatkat
myynti@finnmatkat.fi

Finnmatkat
Seuraa 
Liittynyt24.5.2010

Hei!

Kap Verdellä on kauppoja, joista voi ostaa vaippoja sekä vauvanruokia. Suosittelemme kuitenkin pakkaamaan mukaan hätävaran vähintään lomien ensimmäisille päiville.

Kap Verdellä valikoima on usein suppeampi, joten jos jokin tietty ruokamerkki ja maku ovat osoittautuneet ykkössuosikeiksi, silloin soseet kannattaa ottaa mukaan Suomesta käsin. 

http://www.finnmatkat.fi/Lomavalikoima/Perhelomat/Lasten-kanssa-lomalla/

Mukavaa viikonlopun jatkoa!

Terveisin
Elsi/Finnmatkat
myynti@finnmatkat.fi

Finnmatkat
Seuraa 
Liittynyt24.5.2010

Hei!

 

Saaret ovat keskenään hyvin samankaltaisia. 

Molemmilla saarilla valikoimat lastenruokien sekä vaippojen suhteen ovat melko suppeat ja tuotteet ovat myös hieman kalliita Suomen hintoihin verrattuna.

 

Suosittelen ottamaan matkan alkua helpottamaan tarvikkeita Suomesta matkalle mukaan ja täydentämään varastoja loman aikana paikan päällä.

 

 

Terveisin

Heli/Finnmatkat

myynti@finnmatkat.fi

Hei!

Kiitos tiedosta!

Eihän nuo sitten loppujen lopuksi paljoa paina vaikka ottaisi mukaan tarvitsemansa määrän täältä Suomesta. Pitää katsoa sitten kun pakataan :)

Reissua odotellessa :)

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat