Vierailija

Millainen matkakohde Bulgaria on lasten kanssa? Tarkoitus olisi matkustaa elo-syyskuun vaihteessa. Onko siellä vielä lämmin silloin? Matkaan lähtee 4 aikuista ja 1- ja 3 - vuotiaat lapset? Onko hintataso Suomea huomattavasti helvempi? Millainen maasto kulkea rattailla? Mitä hotellia suosittelisitte meille? Hotellissa olisi kiva kun olisi edes yksi liukumäki ja ehdottomasti lastenallas. Palvelut ja ranta pitäisi myös olla lähellä,sillä emme ota hotellin ruojailuja. Kiitos vastauksista! :)

Kommentit (2)

Bulgariassa on lämmin vielä elo-syyskuussa. Hintataso on selkeästi halvempi, mutta turistialueilla selkeästi korkeampi kuin kaupungeissa. Bulgariassa on käytössä levat, joiden kurssi on ollut noin 1€=2lv. Rattaiden kanssa kulkeminen vaihtelee riippuen alueesta, johon suunnittelette menevänne. Tiedän ainakin, että kultahietikon hotellit ovat rinteessä, jossa on paljon portaita kuljettavaksi. Varnan kaupungissa on isoja kanttareita autoteiden ja jalkakäytävien välillä ja monissa alikulkutunneleissa ei ole hissejä käytettäväksi. Rattaita siis joutuu kantamaan. Sunny beach on hiukan tasaisempi alue, mutta siellä en ole koskaan viettänyt aikaa, kulkenut vain autolla/bussilla läpi, joten en uskalla sanoa varmaksi. Hotelleja en osaa suositella, koska en ole itse yöpynyt hotelleissa kuin satunnaisesti, vaikka maassa olenkin viettänyt aikaa useamman kuukauden verran. Monissa hotelleissa on lapsille uima-altaita, leikkipaikkoja yms. Usein näistä kerrotaan etukäteen nettisivuilla, matkaa varatessa. Lähes tulkoon kaikki hotellit ovat rannan tuntumassa tai vähintään kävelymatkan päässä. Jos itse lähtisin turistimatkalle bulgariaan, varaisin hotellin Varnan tai Burgasin kaupungista. Hinnat ovat kaupungissa halvemmat, ranta on lähellä, julkiset kulkuvälineet ovat monipuolisemmat, löytyy paremmin kauppoja, jotka ovat myös edullisempia ja rannallakin aurinkovarjo maksaa vähemmän. Kannattaa suosia takseja, jotka käyttävät taksamittaria, matkat tulee huomattavasti halvemmiksi kuin etukäteen sovittaessa. Itse olen matkannut bulgariassa 4,5kk vauvan kanssa ja siitä eteenpäin parin vuoden välein. Ihana maa ja erittäin lapsiystävällinen!

Hei!

 

Bulgaria on suosittu matkakohde lapsiperheiden keskuudessa. Sunny Beachin hintataso on jonkin verran halvempi kuin Suomessa ja siellä on vähän ylä -ja alamäkiä.

 

Suosittelisin teille Sunny Beachilla sijaitsevaa Blue Star -hotelliamme Majestetic Beachia.Hotellissa on 0-8 vuotiaille lapsille Play Hotel -leikkitila ja koko perheen yhteisiä aktiviteetteja järjestetään viitenä päivänä viikossa. Lisäksi hotellissa on erittäin hyvät allasalueet ja oma uima-allas lapsille. Hotelli on rannalla ja useista huoneista on ihastuttava merinäköala.  Liukumäkeä tässä hotellissa ei valitettavasti ole. Sunny Beachin keskustaan on matkaa 1,9 kilometriä ja sinne kulkevan tien varressa on useita ravintoloita ja kauppoja.  Löydät lisää tietoa Majestetic Beach -hotellista täältä: http://www.finnmatkat.fi/lomakohde/bulgaria/sunny-beach/majestic-beach/?season=kesa-2014.

 

Pelkistetymmässä ja vaatimattomammassa huoneistohotelli Iskarissa on kolme vesiliukumäkeä: http://www.finnmatkat.fi/lomakohde/bulgaria/sunny-beach/iskar/?season=kesa-2014.

 

Elo-syyskuun vaihteessa Bulgariassa on lämmintä. Keskilämpötila Sunny Beachilla elokuussa on 27 astetta ja syyskuussa 24 astetta.

 

 

Ystävällisin terveisin

Pihla/Finnmatkat

myynti@finnmatkat.fi

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat