Riitu

Wautsi! Tässä kakussa on sitä jotain. Idea ihana, ja toteutus aivan loistava. ja lopputulos mahtava! Onko kakkujasi jossain muissakin kuvissa/esillä? Tai myytkö tällaisia? ois tosi ihan synttärikakku lapsille!!!

Kommentit (14)

hantta

Mitäs epäreilua tässä on. Totta on että hällä on blogi perhe sivuilla mutta onhan täällä kisaan osallistunu muitakin blogin pitäjiä. Eihän voi kieltää että koska on blogi ei saisi osallistua, ymmärtääkseni on kuitenkin kyse ihan tavallisesta kotiäidistä kyse.

aino

Tekee yhteistyötä perhelehden kanssa ja kisaa perhelehden kakkukisassa. Onneksi tässä kisassa ei ole mitään sääntöjä. Harmi vain muiden kakunleipojien puolesta. Epäreilua tosiaankin.

hantta

No jokaisella on oma äänensä ja voi äänestää tai olla äänestämättä, joten ei kai tässä nyt mitään epäreiluja olla ketään kohtaan. Kyse nyt on vaan jostain kakkukilpailusta,. Täällä on pilvin pimein vaikka mitä kihlalajaiskakkuja yms. jotka ei edes synttärikakku kisaan kuuluis. mutta eiköhän nuo loppujen lopuksi jotkut "tuomarit" tee päätöksen voittajista ja kaikki epäreilut karsitaan pois.

hantta

Kakkukisa on aloitettu jo syyskuussa kun taas tuolla blogissa on eka postaus on vasta lokakuun puol välistä, jospa hälle on tarjottu blogia kun ovat nähneet tämän hienon kakun täällä, kateeliset taas marmattaa

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat