Vierailija

Aina perjantaisin viikonlopun kunniaksi ostetaan olutta 6 pulloa, sitten välillä on töissä ollut hyvä bisnespäivä ostetaan 2 pulloa olutta keskiviikkona. Lauantaina tarvitaan oluttaa makkaran kyytipojaksi, sunnuntaina juodaan viiniä ruoan kanssa. Mieheni ei juo liikaa mutta useita kertoja viikossa. siitä on tullut tapa rentoutua.suuttui kun nipotin aamulla ja sanoin että tänään ei osteta sitten alkoholia, sanoi että saa ostaa "omilla"rahoilla loman kunniaksi.Onko tämä normaalia,?

Kommentit (2)

Meillä sama tilanne,joskus mesosin tuosta ja mies oli kaksi viikkoa ilman alkoholia ja sitten alkoi jääkaappiin ilmestyy alkoholittomia oluita ja taas parin päivän päästä ykkösten seuraksi tuli pari kolmosta ja sitten taas hetken päästä oltiin samassa tilanteessa kuin ennen mesoamista!!Huoah!

Tänään taas mieheni tulee tod.näk olemaan pikku jurrissa ja luulee olevansa niin hauska kun alkaa sössöttämään ja ehdottamaan seksiä,mua ei todellakaan kiinnosta kaljalle haiseva ukko joka on kömpelö kaljan vaikutuksesta...jeps!!En pidä tätä touhua normaalina mutta ei tässä oikein vaihtoehtojakaan ole!!

2 illassa 5 päivänä viikossa on naisille ainaskin riskirajalla.

Monella keski-ikäisellä tuota rajaa hipoillaan, ja se on muka normaalia.

Todellisuudessa terveyshaitat on todistetusti olemassa.

Voisihan keksiä jotain muita rentoutumistapoja, ilman alkoholia? Tai vaikka ehdota tipatonta tammikuuta. Sekin on parempi kuin ei mitään.Juoko sitten vielä kännit joskus tuon lisäksi AP?

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat