Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kaksi kissanpentua ja joulukuusi;)

Vierailija

Onko mahdoton yhtälö?

Kommentit (6)

Vierailija

Vähän pennut käyneet jotain oksaa räppäisemässä ja se siitä. Kunhan ei mitään ihania kiilteleviä palloja laita ihan niille alimmille oksille.

Vierailija

Meillä on pentu 13 viikkoinen ja joo,koko ajan on kuusen kimpussa ja meillä on myös se kiipeilypuukin mutta näyttää kuusi olevan parempi!Katti on koko ajan koristeiden kimpussa ja ja noin 2 kertaa päivässä kuusi on kumollaan,onneksi on muovikuusi!

Vierailija

Ihan hyvin on mennyt nämä joulut;)Tosin auttaa jos kissoilla on joku oma

kiipeilypuu niin ei tarvitse kuuseen kiipeillä sekä jättää pallot ihan alakerroksista pois.Kuitekin kannattaa aina aamuisin varautua siihen että jotain voi olla yöleikkien jälkeen myös maassa mutta siitä vaan totuttelemaan heti pienestä asti;)Hyvää joulua.

Vierailija

Ne ei kerta kaikkiaan voi vastustaa sitä. Mulla on 16-v. kissa. Ekana neljänä jouluna peräkanaa heräsin siihen, että kuusi kaatui ja kissa luikki sohvan taa piiloon. Sotku oli karmea. Kyllästyin tähän joulu"traditioon". Siksi meillekin tuli muovikuusi. Jos se kaatuu, ei sentään ole vedet neulasineen parketilla. Haen kuusenhavuja isoon maljakkoon, että sentäs tuoksuu kuuselle.

Uusimmat

Suosituimmat