Vierailija

Onko mahdoton yhtälö?

Kommentit (6)

Vähän pennut käyneet jotain oksaa räppäisemässä ja se siitä. Kunhan ei mitään ihania kiilteleviä palloja laita ihan niille alimmille oksille.

Meillä on pentu 13 viikkoinen ja joo,koko ajan on kuusen kimpussa ja meillä on myös se kiipeilypuukin mutta näyttää kuusi olevan parempi!Katti on koko ajan koristeiden kimpussa ja ja noin 2 kertaa päivässä kuusi on kumollaan,onneksi on muovikuusi!

Ihan hyvin on mennyt nämä joulut;)Tosin auttaa jos kissoilla on joku oma

kiipeilypuu niin ei tarvitse kuuseen kiipeillä sekä jättää pallot ihan alakerroksista pois.Kuitekin kannattaa aina aamuisin varautua siihen että jotain voi olla yöleikkien jälkeen myös maassa mutta siitä vaan totuttelemaan heti pienestä asti;)Hyvää joulua.

Ne ei kerta kaikkiaan voi vastustaa sitä. Mulla on 16-v. kissa. Ekana neljänä jouluna peräkanaa heräsin siihen, että kuusi kaatui ja kissa luikki sohvan taa piiloon. Sotku oli karmea. Kyllästyin tähän joulu"traditioon". Siksi meillekin tuli muovikuusi. Jos se kaatuu, ei sentään ole vedet neulasineen parketilla. Haen kuusenhavuja isoon maljakkoon, että sentäs tuoksuu kuuselle.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat