Mitä olet ostanut joululahjaksi vanhemmillesi?

Vierailija

En keksi mitään järkevää, kaikki vinkit tervetulleita!!

Sivut

Kommentit (16)

Vierailija

Rakastaa käydä ja ostaa sieltä mm.marimekkoa.

Isälle hevosurheilulehti vuodeksi taas. Ajaa ravihevosta niin se lehti on omiansa hänelle ollut jo vuosia.

Vierailija

Mun vanhemmat on sen verran hyvin hankkivia, että mulla ei ole varaa ostaa heille mitään sen tasoista mitä eivät itsekin saisi/mitä heillä ei olisi jo...

Asuvat kaukana ja laitoin postissa isälle kahdet hienot sukat sekä äidille kauniit sormikkaat. Käytännöllistä ainakin! =)Niin ja sitten tilasin Viherpeukaloiden kautta kukkalähetyksen suoraan heille kotiin. Se on hyvä idea jos vanhemmat asuvat kaukana!

Vierailija

Äidille lahjakortti kosmetologilleIsälle olisi vaihtoehtoina myös karaokelevy tai tanssiopetusfilmi, kun harrastaa niitä mutta en ole varma mitä sillä jo on.

Vierailija

vanhemmat niin varakkaita, ettei ole mitään järkeä lahjoa heitä millään kalliilla (voivat ostaa kaiken haluamansa ja vieläkin enemmän). siksi tänä vuonna päädyin tekemään marinoituja valkosipuleita.

Vierailija

marimekon pitkähihainen paita ja papalle paikkakuntamme historia kirja sekä joku sotakirja toisena (sota ja historia kirjojen intohimoinen ystävä)

Vierailija

ihanan juuri hänen tyylisensä iltalaukun. Ja lisäksi sellaisen laukkukoukun.Isälle nilkka-/rannepainot ja hiihtokäsineet. Ja hyppynaru(!). Lisäksi ristikkolehti ja pussillinen lakuja.Yhteiseksi samettikansioinen valokuvasarja lapsistamme (siis kuvaamosta).

Vierailija

Isälle ostin sudoku-kirjan ja äidille crocksit missä on karvavuori sisällä. Vielä pitäisi keksiä jotain mutta en millään saa päähäni mitään...

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat