Vierailija

En keksi mitään järkevää, kaikki vinkit tervetulleita!!

Kommentit (16)

Rakastaa käydä ja ostaa sieltä mm.marimekkoa.

Isälle hevosurheilulehti vuodeksi taas. Ajaa ravihevosta niin se lehti on omiansa hänelle ollut jo vuosia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mun vanhemmat on sen verran hyvin hankkivia, että mulla ei ole varaa ostaa heille mitään sen tasoista mitä eivät itsekin saisi/mitä heillä ei olisi jo...

Asuvat kaukana ja laitoin postissa isälle kahdet hienot sukat sekä äidille kauniit sormikkaat. Käytännöllistä ainakin! =)Niin ja sitten tilasin Viherpeukaloiden kautta kukkalähetyksen suoraan heille kotiin. Se on hyvä idea jos vanhemmat asuvat kaukana!

Äidille lahjakortti kosmetologilleIsälle olisi vaihtoehtoina myös karaokelevy tai tanssiopetusfilmi, kun harrastaa niitä mutta en ole varma mitä sillä jo on.

vanhemmat niin varakkaita, ettei ole mitään järkeä lahjoa heitä millään kalliilla (voivat ostaa kaiken haluamansa ja vieläkin enemmän). siksi tänä vuonna päädyin tekemään marinoituja valkosipuleita.

marimekon pitkähihainen paita ja papalle paikkakuntamme historia kirja sekä joku sotakirja toisena (sota ja historia kirjojen intohimoinen ystävä)

ihanan juuri hänen tyylisensä iltalaukun. Ja lisäksi sellaisen laukkukoukun.Isälle nilkka-/rannepainot ja hiihtokäsineet. Ja hyppynaru(!). Lisäksi ristikkolehti ja pussillinen lakuja.Yhteiseksi samettikansioinen valokuvasarja lapsistamme (siis kuvaamosta).

Isälle ostin sudoku-kirjan ja äidille crocksit missä on karvavuori sisällä. Vielä pitäisi keksiä jotain mutta en millään saa päähäni mitään...

Samaa ongelmaa täällä. Yleisiä ohjeita on vähän vaikea antaa, riippuu niin ihmisestä ja iästä, mitä voi ajatella. Mutta noin yleensä ihmisille joilla on jo kaikkea voisi ostaa jonkun elämyslahjakortin teatteriin, konserttiin, kylpylään, jalkahoitoon..

Tai jotain käyttöön: herkkukorin, lehden tilauksen..

Pientä tavaralahjaa etsin itse, pitäisi varmaan tutustua tarkemmin tämän palstan joulukalenterista löytyviin vinkkeihin.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat