Kiesus

Kommentit (4)

onnelinen yh

Hei, miksi teidän lehtenne on täynnä vain onnellisia avioliitto/ avoliitto juttuja missä mies kantaa ruuat kotiin ja maksaa laskut..( onhan muitakin perheidyllejä mailmassa kuin nuo. Ja lopetan heti lehtenne luvun, jos siihen aletaan kristillisiä sanomaa levittään, niille ihmiselle on sana lehti! PYSYKÖÖT USKIKSET OMISSA LEHTEISSÄÄN!

Kestotilaaja

Luulen, että tämä on ihan väärä paikka antaa palautetta, mutta tätä kautta ehkä kuulen olenko ajatusteni kanssa ihan yksin.
Mutta, olen nyt jo useamman lehden kohdalla kiinnittänyt huomiota muutamaan huonosti kirjoitettuun juttuun. En ole äidinkielenopettaja, enkä edes arkielämän kielipoliisi, j
joissain teksteissänne on vain ollut niin paljon toistoa, että sitä on ollut tuskastuttavaa lukea.

Tämän kertaisesta lehdestä voin antaa nyt ihan suoran esimerkin.
Sivulta 28 alkaa juttu jossa kerrotaan suomalaisesta Taina Karpenkosta, joka on muuttanut rajan toiselle puolen rakkauden perässä. Ensimmäisessä kappaleessa kerrotaan, "-Venäjällä on yleistä, että perheellä on lastenhoitaja, jos sukulaisia ei asu lähellä. Hoitaja maksaa noin 200-700 euroa kuukaudessa. Todella varakkaissa perheissä hoitaja asuu perheen luona. Hän voi jopa syöttää vauvaa yöllä." (s.30)
Emme pääse edes seuraavaan kappaleeseen kun kirjoittaja on nähnyt aiheelliseksi laittaa asiasta uudelleen. "Suurin osa venäläisperheistä ottaa hoitajan sen takia, että ei ole ketään muuta kenelle sen jättää, kun vanhemmat ovat töissä. Mutta on myös hyvin rikkaita perheitä, joilla hoitaja on 24 tuntia vuorokaudessa. Hoitaja hoitaa lapsia lähes koko ajan, kun äiti käy erilaisissa kauneushoidoissa."

Kirjoittajana on näköjään Sari Järvinen. Harmittaa, etten ole aiemmissa lehdissä kiinnittänyt huomiota tämän tasoisten tekstien kirjoittajan nimeen.

Ärsyttävää luettavaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Pärnu-fani

Hei,
matkajutussa mainostettiin taas Pärnun rantaa turvalliseksi. Todellisuudessa ranta on lapsille vaarallinen. Olen lomaillut Pärnussa vuosikausia, ja joka kesä pikkulapsia on hukkunut rantaan. Rannan pohjassa on välillä harjanteita ja syvänteitä ja siellä tuulee lähes aina. Kun aalto lyö lapsen nurin, hän voi joutua - tai muutekin horjahtaa- syvänteeseen eikä pääsekään enää ylös. Vesi on ruskeaa, ja lasta on siksi hyvin vaikea löytää pyörteisen veden seasta. Lisäksi ranta on niin leveä ja matala pitkälle merelle, että on vaikea tunnistaa paikkaa, jossa lapsen pää vielä äsken näkyi. Tästä on kokemusta meilläkin. En päästäisi alle 10-v lasta (muutama vuosi sitten hukkui 8-vuotias tyttö) yksin hyppimään tai leikkimään aallokkoon. Jos lapsi pääsee veteen vain aikuisen seurassa, rannalla voi viihtyä turvallisesti. Pärnu on muuten aivan ihana lomakohde lapsiperheille.

Kiesus

Kannattaisi varmaan opetella ensin kirjoittamaan... Enkä usko, et nää sun öiset kirjoittelut kovin vahvaa kuvaa sinusta antaa, vaikka nyt tuossa mainostat olevasi mielenterveys- ja päihdehoitaja. Toisaalta voisit tietenkin alkaa kirjoittamaan omista mielenterveys- ja päihdekokemuksista....

Olisko kuitenkin niin ettei jokin alempi ammattitutkinto tee sinusta automaattisesti jotain asiantuntijaa tässä asiassa?

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat