Vierailija

Mitä mieltä?

Kommentit (16)

Neuvolassa sanoi, että on "lihaksikkaan" näköinen. :)

Pitkät jalat hänellä kyllä on. Ei hoikkanen ole ikinä ollut, eikä tosiaan kyllä lihava.

Syödään terveellisesti ja lapsetkin tykkää esim. salaatista. Herkkujakin saavat silloin tällöin, mutta kohtuudella.Toinen tyttöni on sitten isän puolelta, hoikka ja siro, pitkä tyttö. :)ap

tyttö painaa 18,8 kg ja on 104 cm pitkä. Koskaan ei painosta ole valitettu neuvolassa. Tytöllä on vähän pyöreä masu, esim. H&M:n farkut ovat mahan kohdalta vähän tiukat mutta en häntä kyllä pullukaksi osaisi sanoa.

Ollut ruoka-aikaan kotona, sanoisi isoäitini :)Meidän just 4 v on 105 cm ja 16,2 kg. Hoikahko ja pitkäsäärinen. Ei missään mittakaavassa laiha.Paino riippuu tosi paljon rakenteesta. Veljeni samanikäinen lapsi painaa 19 kg eikä ole missäân nimessä lihava, ei edes tanakka. Hänellä on esim. kengät 3 numeroa isommat kuin meidän tytöllä. Ja kädetkin muistuttaa enemmân meidän isoveljen käsiä kuin tyttöserkun.

Ei todellakaan ole lihava eikä neuvolassakaan ole sellaista sanottu. Jotenkin olis vaikea uskoa että ton ikäiset edes tulee lihaviksi, meillä ei ainakaan ole edes vielä karkkipäivää eikä syödä juurikaan keksejä tai mehuja tms., miten sillä niin edes lihoisi?

painaa 15 kg. Hoikkaa ja pitkäraajaista mallia meillä, ja siihen verrattuna tietysti tuntuu 18 kg isolta. Vaikea näin näkemättä sanoa onko kuitenkana oikeasti iso vai johtuuko vaan siitä mihin oma silmä on tottunut.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat