Kertoako raskaudesta. kun ei vielä ultrattu? - Ekakertalainen

Vierailija

Olen ensiodottaja. Tein raskaustestin itse, minkä jälkeen varasin ajan neuvolaan. Siellä kävinkin ja otettiin verikokeet ja pissanäyte. Olin tosi hämmästynyt, kun kuulin, ettei minulle tehdä ollenkaan raskaustestiä. Kotikunnassani ei kuulemma tehdä. Testinäytteistä otettiin vaan sokeri ja joitain muita juttuja.Nyt joulu lähestyy ja haluaisin kertoa suvulle raskaudesta, tai ainakin omille vanhemmilleni. Mutta kun en usko koko juttua itsekään! Neuvolantäti sanoi, että luota vaan apteekin raskaustestiin, kyllä se pätee. Ensimmäinen lääkärikäynti on vasta tammikuussa, samoin ultra. Viikkoja on kuitenkin jo 10 + jotain (huomatkaa, en edes tiedä, miten ne lasketaan... jäin todellakin vähän hoomoilaseksi sen neuvolankin jälkeen, laskettu aika oli kuitenkin heinäkuun alussa).Kannattaako testin tekeminen uudestaan? Vai luotanko vain, että totta se on. Neuvola sanoi, että tuulimuna olisi jo oireillut. Ja raskausoireita on muuten: pahoinvointi, rintojen arkuus jne.

Kommentit (1)

Tosta samasta syystä kävin alkuraskauden ultrassa yksityisellä rv 7+4, siellä näky viikkoja vastaava alkio ja hyvä syke.

Jos sulla ei ole rahaa yksityiselle niin tee toinen testi apteekista ja sit kerro jos on positiivinen :) sulla on sen verran viikkoja että luulis että siellä on kaikki kunnossa :)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat