Kielten opiskelu kannattaa aloittaa nuorena

Minä osaan kieliä

Kommentit (4)

Minä osaan kieliä

Kyllä se vaan niin on,että maailman suuria kieliä pitää ja kannattaa opiskella. Englantia ensin. Mutta kovassa nousussa on Suomessakin espanjan kieli,jota puhutaan koko Latinalaisessa Amerikassa. Kyllä sen lukiolaiset ovat huomanneet.
Lisäksi kun osaa vielä venäjää ja ruotsia.
Näillä kyllä pärjää. Saksassa kaikki osaavat englantia. Järki käteen

huusianna

Otsikko kuuluu näin "Mikä kieli lapsen kannattaisi valita opiskeltavaksi? Valtaako maailman kiina vai englanti?" - Pakkoruotsi on tabu josta ei uskalleta puhua suoraan. Otsikkoon vastaus on yksinkertainen. Kannattaa valita lapsen kieleksi ei ruotsi.

Ei ruotsi on kieli joka tarkoittaa kakkia muita kieliä kuin ruotsia. Pakkoruotsi sulkee pois monia kieliä lapsen kielivalikomasta. Pakkoruotsi kustannetaan suomalaisten lasten ranskan, saksan, venäjän, espanjan ym. tarpeellisten kielien taidoista, jotka jäävät opiskelematta!

Ruotsin kieli on este saksan oppimiselle. Ruotsin opiskelu ennen saksan opiskelua pitää kieltää lailla.

Suomalaisen kannattaa opiskella ensin saksa joka paljon vaikeampana kielenä vaatii paljon enemmän työtä. Vasta sitten kannattaa opiskella ruotsia koska sen voi oppia lyhyemmässä ajassa. Jos tekee päinvastoin jää saksan osaaminen huonolle tasolle eikä saksaa ehdi omaksua kunnolla. Jos opiskelee ensin ruotsia, pitää saksan opiskelua jatkaa vielä yliopistossa ja työelämässä.

Vaikean kielen opiskelu pitää aloittaa nuorena koska nuorena kielen oppiminen on helpompaa. Saksan keli on vaikeimpia kieliä ja siksi se pitää aloittaa nuorena. Muutenkin kannattaa opiskella saksa ensin koska se toimii hyvänä porttina ruotsin kielelle. Jos jää aikaa ja kokee tarpeelliseksi voi opiskella ruotsia sen päälle. Ruotsia voi sitten opiskella yliopistossa ja työelämässä jos kokee sen tarpeelliseksi.

Suomenkielisille pätemätön porttiteoria on heikko peruste pakkoruotsille. Porttiteoria koskee vain äidinkieletään ruotsinkielisiä. Heidän ei tarvitse ensin opiskella ruotsia oppiakseen helpommin saksaa.

Entinen pääministeri Kiviniemi meni vuodeksi vaihto-oppilaaksi Saksaan oppiakseen saksaa ja siksi joutui käymään lukiota vuoden kauemmin. Kaikki eivät voi pitää vaihto-oppilasvuotta. Entä jos Kiviniemi olisi ruotsin sijaan voinut opiskella saksaa? Vaihto-oppilasvuodet ovat kalliita ja ne paljastavat pakkoruotsin mielettömyyden. Vaihto-oppilasvuodet ovat turhia kun pakkoruotsi poistuu.

huusianna

Kannattaa opiskella englantia niin paljon kuin on mahdollista jos ei ole kielipäätä. Jos on kielipäätä kannattaa opiskella matematiikkaa niin paljon kuin on mahdollista.

Kiina ei tule valtaamaan englannin asemaa sen äärimmäisen hankalan kirjoitusmerkistön takia. Ulkomaalaiset eivät tule oppimaan kiinaa merkittävästi mutta kiinalaiset opiskelevat englantia suurella innolla.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat