Suosittele superhyvää kirjaa joulunpyhiksi luettavaksi äidille! Kerrankin lastenvahteja...

Vierailija

...kun olemme mummolassa.

Sivut

Kommentit (51)

Vierailija

..suosittelen mitä tahansa John Irvingin tuotannosta.

Lisää: John Fowles: Jumalten naamiot, Johanna Sinisalo: Ennen päivänlaskua ei voi, John Steinbeck: Eedenistä itään tai Waltarin Sinuhe.

Niin ja vielä lopuksi loistava kirjailija: Richard Mason.

Vierailija

tuo Merten katedraali. En varmaan ennen joulua saa. Paul Austerin Sattumuksia Brooklynissä oli mukava kirja, uutuus sekin. Hyväntuulen kirja kaiken kaikkiaan.

Vierailija

on upea, intensiivinen romaani, joka tosin valitettavasti tulee helposti luettua yhdessä illassa. Ei kannata verrata elokuvaan, vaikka oiskin sen nähnyt - leffa on tosi lattea kirjaan nähden.Joku jo suositteli Tarttin Jumalat juhlivat öisin -kirjaa. Se lienee lempikirjani - suosittelen myös.

Vierailija

kate mosse: labyrinttiwestö: missä kuljimme kerranharri nykänen: valhesue townsend: adrian mole - kirjattuhat loistavaa aurinkoapuhdistusta en jaksanut lukea loppuun :-o

Vierailija

Diane Shetterfieldin Kolmastoista kertomus, joka on noussut maailmanmaineeseen!Koukuttava ja taitavasti kirjoitettu tarina, joka ei jätä ketään kylmäksi. Loppua on mahdoton arvata.Suosittelen!http://www.kolmastoistakertomus.fi/Ja sitten tietenkin kaikki Coelhot. Esim Piedrajoen rannalla istuin ja itkin.

Vierailija

Lainaus:

kirjoja suurin osa suosittelee täällä, enää en ihmettele keskustelujen tasoa...
Minä suosittelen Margaret Atwoodin "Oryx and Crake"-romaania.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat