Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Lapsi lentokoneessa – painajainen muille matkustajille?

richard

Kommentit (7)

nojoo

minkä helvetin takia vauvaikäisiä pitää raahata ulkomaille .minkä takia yleensä pitää lähtee . ei taida hermo kestää kotona. kiärtäkää ny ees suomen maata on paljon turvallisempaa ja kauniimpaa. mut se ny vaan on niin hianoo sanoo kavereille et oltiin ulkomailla. voi tätä järjen köyhyyttä. lentoyhtiöt huom. alle viis vuotiaille lentokielto.

joy baby

Ja kaikille tiukkapipoisille muille lentokieltoja vaativille lentokielto kanssa - niistähän se ongelma enemmän syntyy, kun eivät elämän jatkuvuuteen osana kuuluvia asioita kestä. Oletko noy baby itse ollut kenties lapsi pienenä, mutta jäänyt elämyksiä vaille? Humalaisia örveltäviä aikuisiahan on kiva katsella kun räkä poskella matkustetaan junissa meuhkaamassa - onneksi ne sentään estetään lentokoneista. Ilman sitä matkustavaa lasta ei meidän aikuisten eläkkeitä myöhemmin kukaan maksa - miksi lapsella ei olisi oikeutta matkustaa? Oletko kuullut perustuslaista?

asuja

On ihmisiä, jotka asuvat ulkomailla ja haluavat vierailla joskus kotonaakin - USAsta Suomeen ei kovin helposti laivallakaan pääse ja lentäminen on ainut vaihtoehto. Olisiko miedän ihmisten joskus hyvä ajatella suvaitsevaisemmmin ja rakastaa lähimmäisiämme niin ettei aina etsittäisi muista vikaa tai valittamisen aihetta. Lapsiperheellisenä näkee asiat eri tavalla ja ymmärtää omaa kuolevaisuuttaankin paremmin - lapsi on pieni vain hetken, valitettavasti - ilo ja riemu uusista asioista on suuri!

Pena

Lapset ovat mukavia - kunhan eivät mekkaloi ja kilju. Osa lennoista pitäisi lentää ilman lapsien terrorisointia - onhan hotelleitakin, jotka eivät majoita lapsiperheitä!

vanhemmilla vastuu

Mutta siinä vaiheessa, kun sitä järjetöntä kiljumista on "saanut" kuunnella 8 tuntia putkeen, niin alkaa hermot kiristyä. Musta vauvaikäisen kanssa voi ihan hyvin KOKEILLA lyhyen matkan lentämistä ja jos se menee huutamiseksi, niin sitten saisi luvan jättää väliin lentomatkat joksikin aikaa. Noilla pitkillä lennoilla pitäisi lapsiperheille olla oma osasto, että lapsettomat saavat olla rauhassa huudolta.
Toinen ilmiö on sitten nämä vanhemmat, jotka antavat jälkikasvunsa juosta/istua koneen käytävillä koko lennon ajan. Ensinnäkin se on lapselle vaarallista ja myös häiritsee sekä lentoemäntien työtä että muiden matkustajien asiallista liikkumista (esim. vessaan).

Ellen

ja takanani istuva jo kouluikäisen näköinen pentu potki koko matkan selkänojaani. Se ei ollut mitään satunnaista jalkojen heiluttelua, jonka ymmärtäisin hyvin, vaan ipana monotti oikein voimalla! Keräsin ensimmäiset kolme varttia rohkeutta sanoa asiasta. Kun sanoin, sain istua rauhassa puoli tuntia, ennen kuin sama potkiminen alkoi. Kun sanoin uudelleen, kehtasi äitinsä vaatia minulta pitkämielisyyttä, kun ei lapsi kuulemma tahallaan... Valitettavasti yllätyin kommentista niin paljon, etten enää saanut sanaa suustani moisen törkeyden edessä...

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat