Punkiton koira

Kommentit (4)

ansu

Meillä on molemmat lapset olleet moniallergisia,ja esikoisen kanssa meillä oli koirakin.Siitä ei ollut apua,vaan jo 3 kk:n iässä vauvalla oli krooninen allerginen nuha,joka parani,kun koira annettiin pois.
Me molemmat vanhemmat olemme allergisia jolloin todennäköisyys lapsen allergioihin on 70%.Siedättämällä ruoka-ainellergiat ovat onneksi helpottaneet eikä astmaa ole puhjennut ainakaan vielä vaikka itselläni se onkin.

Hilma

En uskaltaisi ottaa enää koiraa enkä kissaa, sillä ne kantavat sisään punkkeja. Itse sain punkin näin vanhempieni kissalta, jonka turkista se oli tippunut sänkyyni.

A.L.

Se että koira tai kissa tuo punkin sisälle ja sängylle, ei automaattisesti tarkoita sitä että saat samalla borrelioosin. Kyllä kärpänen joka lennähtää kesäniityllä olevalta lehmänläjältä keittiöösi maustamaan lihasoppaa, on ihan yhtä iljettävä. Molemmissa on tautiriskinsä mutta kumpikaan ei automaattisesti takaa että sairastut tai kuolet. ;D

Punkiton koira

Itseänikin punkkivaara ällöttää kesäisin, mutta pitkäkarvaisella paljon ulkoilevalla koirallani ei ole ollut kuin yksi punkki koko elämässään. Käytetään sillä tehokasta punkkimyrkkyä, joka pitää laittaa kerran kuussa. Eihän se välttämättä kaikilla tehoa, mutta meidän koiralla onneksi todella tehokas. Punkin voi lapsi saada kyllä ihan itsekin ruohikossa kävellessä, joten täysin varmaa ympäristöä on mahdoton järjestää.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat