Persoonalliset lastenvaatteet netistä: 10 linkkiä

retro ja muuta

Kommentit (10)

ko

Lastenvaatteet tulee kyllä hankittua kirppiksiltä tai sitten halvalla netistä. Netti on pullollaan linkkejä ja vinkkejä: esim http://www.vaatteita.biz oli useita linkkejä verkkokauppoihin.

Halvalla netistä ja sitten kierrätetään kirpputorin kautta eteenpäin on todettu toimivaksi :)

Äiskä

Ei retroa meillekään kiitos! Ostan näistä Lillis, Viivi&Viktor, Leppis&Loppan. Kotimaisia nettikauppoja, myyvät laatumerkkejä, mutta hinnat kuitenkin mielestäni kohtuullisia.

retro ja muuta

Monista verkkokaupoista, jotka myyvät myös retrovaatteita löytyy myös muitakin merkkejä -kannattaa todella tutustua, kuten www.violamax.com ja metkula Esim. viola&maxissa on myös mm. Guessia, Girandolaa, Frugia, Hatleya, ym.

Oz

Millä perusteella nämä 10 on mainittu? Tulee heti muita yhtä hyviä mieleen, kuten Baobab ja tuo violamax! Olisi ollut hyvä saada kattava listaus hyvistä ja persoonallisista verkkokaupoista.

3:n äiti

Olen totaalisen kyllästynyt retrovaatekauppoihin, joita netissä riittää. Muitakin tyylejä voi lapsilla olla, kuin riemunkirjavat :) Yksi hyvä klassikkovaatekauppa on Viivi ja Viktor, hyvät merkit. Ostan täältä http://www.viiviviktor.fi tai ulkomailta.

pusu

Itse tykkään Metkulasta (www.metkula.com). Sieltä löytyy retrovaatteita, joista tykkään itsekin pieninä annoksina. Mutta myös paljon muita merkkejä, jos retroilu ei innosta: Frugi, Pili Pala, Silverjungle, DYNO, Nirppanokka...

Siellä on useita sellaisia merkkejä, joita ei joka putiikista löydy. Suosittelen, jos oikeasti etsii vähän erilaista!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat