Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
pookko

Kommentit (5)

riitamari

Itselläni on paha atooppinen ekseema joka on todettu noin 1 vuoden iässä. Kaksikymmentä vuotta kortisonia käytettyäni jätin sen pois, koska aloin oireilla voimakkaammin ja ihoni rakenne oli muuttunut paperimaiseksi. Iho oireili sen jälkeenkin, mutta paljon harvemmin. Aiemmin en kestänyt aurinkoa lainkaan ja nyt pystyn olla auringossa normaalisti. Kortisonista luopumisen ja perusvoiteiden pois jättämisen lisäksi nostin D-vitamiini annoksen korkeammaksi (amerikassa tehdyn tutkimuksen mukaan jos atoopikon d-vitamiini arvo saadaan pysymään 125 millimoolessa on atopia melkein oireeton) ja jättänyt suurimmanosan hiilihydraateista, varsinkin vehnän pois ja ihoni on kuin terveellä! Haluaisinkin oman kokemukseni perusteella kehoittaa vanhempia välttämään liian rasvaamisen, kortisonin käyttöä ja tarkkailemaan ruokavaliota. Viikko ilman leipää voi tehdä lapsen iholle ihmeitä!!

ava

SKY-kosmetologi Taina Paarmas...Mietinpä paljonkos kyseiset firmat häntä tukevat...!!!
Meidän perhe kärsii myöskin atooppisesta ihosta.. Lapselle yleensä riittää Bepanthen voide! Hyväksi todettu ja käypi koko keholle..erityisen hyvä huulille ja intiimi-alueen hoitoon! Ja sopii tosi allergisille!! Ja hajusteettomat tuotteet! Sitte vielä että se pesukone pitää puhdistaa joskus!!

suolainen

Suihkusaippuoiden tilalle Kristallisuola saippua. Suola kosteuttaa,ravitsee ja puhdistaa ihoa. Suola säilyttää ihon oman suojakerroksen. Sopii kaikille !
Ei sisällä kemikaaleja, täysin luonnollinen !

maisa

Meillä pojalla myös lievä atooppinen iho. Menee talvella hiekkapaperin tuntuiseksi reisistä ja pyllystä. Riittää mainiosti vahva D-vitamiini annos joka päiv 40 mikrogramma ja suihkun jälkeen kevyt rasvaus perusvoiteella on riittänyt.

pookko

Meillä on pidetty vuosikausia atooppinen iho suht. hyvässä kunnossa apteekin A-DERMA voiteella. Miellyttävä, nopeasti imeytyvä voide ei jätä kalvoa iholle.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat