Vierailija

...antaa lahja käytettyyn paperiin käärittynä? Kyse ei ole pihiydestä, vaan tuntuu vaan älyttömältä laittaa joka vuosi hirveä määrä paperia roskiin, siis ekologisesti... Eikö tärkeintä ole kuitenkin sisältö ja paketin tarkoitus piilottaa lahja, kunnes se avataan?

Kommentit (9)

...yksi muovikori jossa on myös esim. kortteja joita on ostettu liikaa, lahjanauhoja joita harvoin tulee käytettyä kaikkea kerralla jne. Ja kaksiossa asutaan, kaksi vanhempaa ja lapsi : )

mutta ehkä vieraille antaisin uudessa paperissa. Toisaalta eiköhän paperin kierrättäminen ole ennen ollut ihan yleistät- 70-luvvun lapsi

Jos joku jaksaa ja viitsii säilyttää vanhat paperit, niin siitä vaan. Voihan niistäkin katsoa, että säilyttää vaan parhaiten säilyneet, ettei kovin ryttyisiä :D Mistä sitä kukaan tietöö, onko paperi kierrätyskamaa vai ei :DItse en jaksa moiseen alkaa, mutten laita niitä roskikseenkaan, vaan poltan... Jonkun mielestä tosin sekin voi olla epäekologista :)

Niin kauan kuin mummu eli, se säästi joulupaperit. Jotenkin oli joka vuosi niin nostalgista saada mummulassa paketti 70-luvun S-kaupan joulupaperissa, jossa luki Tule joulu kultainen :) Siitä tiesi, että ollaan mummulassa :)Eipä lapset katso, onko se paperi vähän ryppyinen vai ei, kun se kuitenkin revitään heti äkkiä auki. Omalle perheelle voi ihan hyvin säästää papereita, jos se tuntuu ekologisesti hyvältä.Ei ne suuret tulot, vaan ne pienet menot...

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat