Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Koiria jo 45v

Kommentit (5)

mj

Itsellä ollut useampi sekarotuinen koira ja kaikki tähän mennessä ovat olleet tervejärkisiä ja terveitä. Vanhin eli 17 vuotiaaksi ja ihan terveenä. Hyviä koiria ovat ei voi kyllä mitenkään moittia. Sekarotuiset ovat ihan samalla tavalla koiria kuin ns. rotukoiratkin.

Koiria jo 45v

Älä ota rotukoiraa jos et halua maksaa itseäsi kipeeksi lääkärilaskuilla, rotukoirat on tänäpäivänä niin sekasikiöitä ja sairaaksi jalostettuja, niistä saa vaan harmia ja rahanmenoa, eläinlääkärit on jo vuosia varoitelleet, mutta jotkut on niin naiveja ettei ongelmaa myönnä, sekarotuiset on terveitä ja paljon parempi luonteisia kuin noi piloille jalostetut hirviöt, on säälittävää katsoa kun on ihmisiä jotka ei asiaa suostu myöntämään, tämäkin kirjoitus oli taas hyvä osoitus kun asiantuntia jauhaa täyttä sontaa ja unohtaa mainita rotukoirien sairauksista joita niillä on pilvin pimein.

koiria koko ikä

Jostain ne sekarotuisetkin tulee. Niiden sairastumista ei vaan laiteta minnekään ylös ja piskit on helpompi laittaa tarpeen mukaan multiin. Mistään ei voi tietää mitä on yhdistelty ja takuu on takavalot!
Sekarotuisessa ei myöskään tiedä mitä saa; luonne voi olla mitä sattuu samoin ulkokuori.

ansku

Älkää ottako koiraa yleensäkään lapsiperheeseen, jossa on alle 5 v väkeä...ja lyhytkarvainen, ettei aikaa mene koiran turkin hoitoon...koska se TÄYTYY hoitaa...ja ei sitten mitään jättirotuja...mielellään seurakoira-luonne, narttu,en tiedä mikä se rotu sitten olisi...itsellä nyt tiibetinterrieri nyt, aivan ihana, mutta olen nyt eläkkeellä ja aikaa hoitaa sitä ja varsinkin sen turkkia.

Koiramammailija

Meillä oli koira jo ennen lapsen tuloa monta vuotta. Lapsi ja koira tulevat hyvin juttuun, ja niillä on hauskaa yhdessä, ei siinä... Mutta miettikää myös sitä, että koira pitää hoitaa ja ulkoiluttaa sillonkin, kun lapsi on kipeä, puoliso viikon työmatkalla ja ulkona sataa räntää. Todennäköisesti se koirakin silloin juuri sairastuu tms. Ennen koiran ottoa kannattaa siis kuvitella oman arjen "worst case scenario"-päivä ja miettiä, kuinka koira siinä hoidettaisiin. Sanotaan nyt näin, että kun nykyisestä koirasta aika jättää, uutta ei tule ennen kuin lapsi/lapset ovat siinä iässä, että voivat osallistua täysipainoisesti hoitoon. Jos siis silloin koko perhe vielä haluaa koiran.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat