Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
lapsille tilaa ja puitteet kehittyä

Kommentit (1)

lapsille tilaa ja puitteet keh...

Monipuolinen ja avaramielinen isä teettää itsensä ympärille (kotioloihin) erilaisia "miljöitä" varsinkin jos on 3 poikaa kasvattamassa.
Näissä "saarekkeissa" puhataan yhdessä tai erikseen, jos ei perheen sisäisesti niin poikien kavereittenkin kesken.
Jokaiselle lapselle annetaan se "kehittymisen ottama tila" ja seuraamalla, ohjeistamalla sekä osallistumalla poimitaan sieltä se suunta johon tämä kasvava olento omalla voimallaan ja erikoisosaamisellaan pyrkii. Tämä tie ei aina ole lapselle eikä vanhemmallekaan se helpoin, mutta sieltä saattaa löytyä sen verran arvokasta taipumusta suuntaan toiseen jota jalostetaan vaikkapa kuluitta mutta siitä voipi muodostua jotain ainutlaatuista. Pysymällä vahvana esikuvana vieressä (ja tietenkin tiennäyttäjänä edessä) koko teini-iän niin huomaa että intressit vaihtelevat, eli kasvavat ja viilenevät, mutta se jokin on pysyvää, sille annetaan kaikki mahdollisuudet ja sieltä se kuvataitaja sitten nousee ramppivaloihin vaikka Bertonen tehtaalle Italiaan piirtämään seuraavaa Lamporghinin avo-mallista kansan-autoa.
Artikkelin Isi kun 17 vuoden jälkeen saa kuvan tästä geneven autonäyttelyssä esiteltävän suomalaismiehen luomuksesta niin saattaa saada tipan silmään kun huomaa että auton takakonttia koristelee sinivalkoinen jalkapallo, ja auton mallimerkinnäksi on saatettu antaa isin syntymävuosi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat