vanhako?

Kommentit (3)

miksi joku nostaisi metakan siitä, että lapsi on ostanut kaveriporukalle jäätelön omilla viikkorahoillan?

kyllä keskitien löytyminen on hyvä käsite!

yksi kaverini ei saanut juuri koskaan vanhemiltaan rahaa teininä, kun hän muutti pois kotoa hän aukaisi kaikkiin kauppoihin joihin sai tilin ja otti kulutuslainaa ym.. no luottotiedothan siinä meni ja vielä kuus voutta tapauksesta hän makselee velkoja pois.

miehen perhe oli kans tosi huonotuloinen kun he olivat lapsia eivätkä saanee jouluna esim. toivomiaan lahjoja. miehen veli osteli kans kaikkee osamaksuilla ym. luottotiedot meni ulosotossa noin 15 tonnia velkaa puolen vuoden lystistä. elelee tällä hetkellä sossun tuilla eikä kannata mennä toihin kun alkuun jäis varmaan vähemmän rahaa käteen kuin nyt. tapauksesta viisi vuotta.

 

itselläni perhe on keskituloinen kaikkee ei todellakaan oo saanu, mut viikkorahoja säästämällä ja pikkuhommia tekemällä on pystynyt hankkimaan kaiken tarvittavan teiniaikoina. nyjyisin ole työssäkäyvä, perhe, lapsia ja asuntolainaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
vanhako?

ei herran jestas mitä puppua löytyykö keskitie.... huoh juuri nämä neuvot opettavat lapselle että rahalla saa kaikkea ja jos pyytää puhelinta sen saa yms... mikä teitä ihmisiä vaivaa ??? kaskun ette osta samantien 3v lotalle puudelia käsilaukkuun ja chanelin korkkareita, ei hemmetti tämä maailma pyörii pelkässä materiassa, ja isin kännävissä teineissä ensinnäkin kysymys miksi te ihmiset ette sano mitään tai tee mitään ?!?!? olenko minä ainoa täysjärkinen täällä jonka mielestä kaikki pitää itse ansaita työllä ja hiellä ei mitään pidä saada ilmatteeksi ja vanhempia pitää uskoa ja vanhempia ihmisiä kunnioittaa ja jos edes kehtaa väittää muuta kuulu antaa tukkapöllöä ainiin siitä joutuu linnaan.... HYVÄ SUOMI!!!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat